Battalgazi Belediyesi'nden Ramazan'ın Ruhuna Yakışır Etkinlikler

Battalgazi Belediyesi Ramazan'ın ruhuna yakışan etkinlikleri Malatyalılarla buluşturuyor.

Battalgazi Belediyesi tarafından kapalı çarşı üzerindeki alanda kurulan kültür çadırında düzenlenen Geleneksel Ramazan gösterileri, şiir,sanat müziği ,türkü,tasavvuf müziği dinletileri,sohbetlerle nostalji özlemini çeken Malatyalılar , Ramazan Ayının manevi iklimine ortak oluyor ve vatandaşlara unutulmaz Ramazan geceleri yaşatıyor.     
Sosyal dayanışma ve yardımlaşma örneklerinin en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayın da  rutin Belediye hizmetleri dışında kültür ve sanat faaliyetleri ile Ramazan ayına ait geleneksel güzellikleri de  yaşatan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Vatandaşlar tarafından taktir edilmeye devam ediyor.
Ancak Ramazan eğlenceleri kapsamında  bazı kesimler tarafından Başkan Gürkan’ın  olumsuz, ,yersiz ve gereksiz  eleştirilere maruz kaldığı bilinmektedir.
Tüm Malatya, Başkan Gürkan’ın halkın hassasiyetine karşı saygılı ve duyarlı olduğunu,geleneksel ve öz kültürümüze uygun etkinliklere çok önem verdiğini görmekte ve nitekim Ramazan eğlenceleri kapsamın da Ramazan ayının manevi iklimine ortak olarak bunu göstermektedir.
Sonuç olarak kabul edilmelidir ki,Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri buram buram Kültür kokuyor… 
HABER:FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme