Battalgazi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Güzel Hizmetlere İmza Atıyor

Battalgazi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Battalgazi İlçesinde ihtiyaç sahibi ailelere zamanında ve yerinde yardımları ulaştırarak vatandaşların hayır dualarını almaya devam ediyor.
Vakıf Müdür Yrd. Murat Maskar'ın Titiz ve özverili çalışmalarıyla Sosyal Yardımlaşma Vakfı Bölgede hizmetleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Gece Gündüz demeden görevinin bilinciyle Battalgazi İlçesinde oturan vatandaşlara dar gelirli ailelere devletin verdiği yardımların kesintisiz, hızlı ve yerinde teslimi için ekibiyle çalışan ve bizzat denetimini yapan Murat Maskar'a Battalgazi Halkı teşekkür ediyor.
Malatya'nın öz evladı ve Devletin önemli kademelerinde hayatı başarılı çalışmalarla dolu olan Battalgazi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdür Yrd. Murat Maskar'a yardımların ehil ellerden ihtiyaç sahibi ailelere gitmesinde büyük emekleri olduğundan dolayı vatandaşlar " Allah Razı Olsun Sayın Murat Maskar Müdürümüz bizlerle kendi ailesiyiz gibi ilgileniyor.
En sıkışık ve daraldığımız durumlarda Devletimizin sıcak yüzünü bize hissettiriyor. Kendisinden razıyız Allah'ta Razı Olsun " diye belirtiyorlar.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme