Battalgazi ve Derme Sulama Birliğine Tepki

Son günlerde Battalgazi ve Derme Sulama birliğinin vatandaşlara gönderdiği icra kağıtlarıyla büyük tepkiye neden olan uygulamasına sert tepkiler her kesimden gelmeye devam ediyor.

Son günlerde Battalgazi ve Derme Sulama birliğinin vatandaşlara gönderdiği icra kağıtlarıyla büyük tepkiye neden olan uygulamasına sert tepkiler her kesimden gelmeye devam ediyor.

Siyasi Partilerinin de gündeminde yer alan ve vatandaşların özellikle Pandemi döneminde zor bir süreçten geçen çiftçileri Battalgazi ve Derme Sulama birliklerinin icraya vermesi tepkileri de beraberinde getirmeye devam ediyor.

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar; Battalgazi ve Derme Sulama Birlikleri Ne Yapmaya Çalışıyor?

Battalgazi ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar'ın da gündeminde olan Sulama Birlikleri tarafından icraya verilen vatandaşların durumunun bir an önce çözülmesini ve Sulama birliklerinin Çiftçilerin üzerinden ellerini çekmelerini istedi.

Her zaman Çiftçinin yanında olan Battalgazi Ziraat Odası Battalgazi ve Derme Sulama Birliğinden vatandaşlara ve Çiftçilere gönderilen icralara sert tepki gösterdi.

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar" Son 1-2 aydır çiftçilerimize ve vatandaşlarımıza Battalgazi ve Derme sulama birliklerinden icra kağıtları gönderilmeye başlandı. Pandemi döneminde yaşanan sıkıntılardan bunalan vatandaşlarımıza birde icra şoku kabul edilemez.

Komik ramaklarla bir kaç yıl öncesinin borç var diye gönderdikleri icra kağıtlarında çiftçilerimize hiç bir bilgilendirme yapılmadan icraya verilmesi olayını art niyetli olarak değerlendirmemize neden oluyor.

Ekonomik olarak zor durumda olan çiftçilerimize gönderilen icra kağıtlarıyla şu kış günü ne düşünülmüş onu da anlamak mümkün değil. Bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerekmektedir. Siyasilerimizden bu konuya el atarak çözüme kavuşturmalarını Çiftçilerimiz adına bekliyoruz. Battalgazi Ziraat Odası Olarak bu konunun takipçisi olduğumuzu belirtiyorum."

Sosyal medya hesabından Derme sulama birliğine tepki gösteren Nurettin Dağ isimli bir vatandaş ise " Derme sulama Birliği vatandaşı icraya vereceğine önce kanaların bakım onarımını yapsın. 20/02/2021 Hanımınçiftliği Solmaz sokaktaki durum an itibarıyla" diyerek kanalların resimlerini içler acısı halini paylaştı.

Bakmadan Geçme