BİL ve AFAD İl Müdürlerinden Başkan Özakcan'a ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın İl Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel ile Aydın İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Ramazan Harman, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.BİK Aydın İl Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel...

Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın İl Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel ile Aydın İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Ramazan Harman, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

BİK Aydın İl Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel ile AFAD Aydın İl Müdürü Ramazan Harman’ı ağırlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, belediye olarak tüm kurumlarla işbirliği içinde olduklarını belirtti. Efeler ilçesine yönelik her türlü projede Uluçamlıbel ve Harman’a destek sözü veren Belediye Başkanı Özakcan, “Efeler Belediyesi olarak, bugüne kadar ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile uyum içerisinde çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Bu doğrultuda BİK ve AFAD Aydın İl Müdürlüklerimize de kapımız her zaman açık” diye konuşarak Uluçamlıbel ve Harman’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İlçeye kazandırdığı yatırımlar ve çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Özakcan’a teşekkür eden BİK Aydın İl Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel ve AFAD Aydın İl Müdürü Ramazan Harman, Özakcan’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bakmadan Geçme