Bu Bir Hizmet Yarışıdır

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve kalabalık bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 
Güder: Başkan Polat’ın Malatya’ya güzel hizmetleri oldu
Büyükşehir Belediye Başkanı’na kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden AK Parti Battalgazi İlçe Belediye Başkan adayı Osman Güder ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Hacı Uğur Polat bulunduğu makamlarda çok güzel hizmetlere imza atmıştır. Büyükşehir’den önce Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak Yeşilyurt’a çok güzel hizmetleri oldu. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Malatya’ya güzel hizmetleri oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız almış olduğu hizmet bayrağını 31 Mart seçimlerinden sonra inşallah Battalgazi Belediye Başkanımıza devredecek. Sayın Başkanımız Hacı Uğur Polat bizler için AK Parti için bir değerdir. Bundan sonrada kendisiyle istişarelerde bulunacağız, görüş alışverişinde bulunacağız. Bizleri kabulünden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi. 
Gürkan: AK Parti hareketi erdemli insanların hareketidir
Battalgazi İlçe Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise, “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızla 2014 Yerel Seçimlerinde birlikte mücadele ettik. O süreçte Hacı Uğur Başkanımız Yeşilyurt’ta, bizlerde Battalgazi’de milletimizin teveccühü ile görevi devraldık. Mümkün olduğu kadar güzel hizmetler üretmeye gayret gösterdik. Başkanımızla hem İlçe Belediye Başkanlığı döneminde hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde çalışma imkânımız oldu. 31 Mart Yerel Seçimlerine kadar birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Biz bir takımız, bu takımın her zaman birbirinin yanında olması ve birbirine destek olması gibi bir yükümlülüğü vardır. AK Parti hareketi erdemli insanların hareketidir. Bizde erdemli insanlar olarak bu şehrin erdemli bir şeklide yönetilmesi, hakkın, hukukun korunması noktasında, yönetimin şeffaflığı noktasında elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz. 
Bu sıcak karşılamalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah seçim sürecinde de hep birlikte beraberce çalışırız. Milletimizin teveccühü ile bayrağı devraldığımız noktadan daha ileri noktalara taşıma noktasında elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu. 
Polat: Başkanımız bu görevi devraldığı zaman hizmet bayrağını ilerilere götüreceğine inanıyorum
Böyle kalabalık bir heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Battalgazi Belediye Başkanımızın, Meclis Üyelerimizin, AK Parti Belediye Başkan Adayımızın ve AK Parti Battalgazi ilçe teşkilatının bu birliğinden gurur duyduğumu belirtmek isterim. Kıymetli Başkanımızla 2014 yılında beraberce çalıştık. 5 yıllık süreçte beraberce Belediye Başkanlığı görevinde bulunduk. AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar bir hukukumuz bulunmakta sayın Başkanımızla. 
AK Parti değerli Başkanımızın belirttiği gibi bir erdemler hareketidir. Gönüllü bir harekettir.  AK Parti davasının içinde yer aldık. AK Partideki dava bayrak yarışıdır, biz bayrağı devrettiğimiz noktadan daha ilerilere gitmesi bizleri mutlu etmektedir. Ben sayın Başkanımız aldığı bayrağı bizlerden çok daha yükseklere ve ileriye taşıyacağına inanıyorum. Bu bir hizmet yarışıdır, AK Parti bir Millet davasıdır, Bayrak davasıdır, Vatan davasıdır. Bu davanın bir neferi olmak bizim için bir onurdur, şereftir. İnşallah milletimizin teveccühü ve kararı ile sayın Başkanımız bu görevi devraldığı zaman hizmet bayrağını ilerilere götüreceğine inanıyorum”  dedi.  

Bakmadan Geçme