BUSMEK'te yeni dönem heyecanı

Bursa'da 12 yıldır binlerce kişiye ücretsiz sanat ve meslek eğitimi veren BUSMEK'te yeni eğitim dönemi kayıtları başladı.BUSMEK, 2017-2018 eğitim döneminde 395 grupta 250 branşla nitelikli eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Kurslara...

Bursa’da 12 yıldır binlerce kişiye ücretsiz sanat ve meslek eğitimi veren BUSMEK’te yeni eğitim dönemi kayıtları başladı.

BUSMEK, 2017-2018 eğitim döneminde 395 grupta 250 branşla nitelikli eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Kurslara belediye.bursa.bel.tr/online adresinden online ön kayıt veya BUSMEK kurs merkezlerinden kayıt yaptırılabiliyor. Ayrıca android tabanlı cep telefonlarından “BUSMEK” uygulamasını indirerek de sistem kullanılabiliyor. Kurs merkezlerimize kayıt yaptırmak isteyen kursiyerler, ‘belediye.bursa.bel.tr/online’ adresindeki linki tıklayarak başvuru yapabilirler. Ayrıca Merinos Yönetim Merkezi’nden veya 0(224) 254 30 30 numaralı telefon ile eğitimler ve başvurular hakkında bilgi alınabilir.

Yeni eğitim ve öğretim dönemine 2 Ekim Pazartesi günü başlayacak olan BUSMEK, 2017-2018 eğitim döneminde artık mobil uygulamalarla cep telefonları ve tablet bilgisayarlarda da yer alacak. Şu an Google Play’dan ücretsiz indirilebilen ve çok yakında App Store da yer alacak olan uygulamadan her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşılabilecek. BUSMEK’te bu yıl da istihdama yönelik mesleki teknik eğitimlerin yanı sıra el sanatları, geleneksel Türk-İslam sanatları, bilgisayar teknolojileri, yabancı dil ve kişisel gelişim gibi birçok farklı branşta eğitimler verilecek.BUSMEK, Merinos ve Mudanya kurs merkezi kursiyerlerinin el emeği eserleri, Mudanya Hasan Bey Sanat ve Kültür Merkezi’nde açılışı yapılan ‘Çini ve Seramik Sergisi’nde beğeniye sunuldu. Çini ve seramik branşlarında eğitim görmüş 28 öğrencinin 2 yıl boyunca emek verip ürettiği 142 parça ürün sergide büyük ilgi gördü. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık ile Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer tarafından açılışı yapılan sergi, 27 Ağustos Pazar tarihine kadar sanatseverler tarafından görülebilir.

Bakmadan Geçme