Çalık Cumhur İttifakı olarak yürüdüğümüz yol çok kıymetli

Milletvekili Çalık, Malatya'da ki temasları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Milletvekili Çalık, Malatya’da ki temasları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 2023’e giden yolda Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğini daha da güçlendirdiğini ifade ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 15 Temmuz sonrası yürümüş olduğumuz yol bizim için çok kıymetli. Bu vatan, bayrak, ezan ve devlet için canını dişine takan ve gözünü kırpmadan bu vatan için canını veren şehitlerimiz başta olmak üzere biliyorum ki Cumhur İttifakı mensupları bütün kardeşlerim aynı duygu ve düşünceyle hareket ediyorlar. Cumhur İttifakı’nın başladığı süreçte Cumhurbaşkanımız ve Devlet Başkanımızın söylemiş olduğu gibi pazara kadar değil mezara kadar devam edecek” dedi. 

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’yı ziyaret ederek, istişarede bulundu. Çalık, ziyarette “2023 hedeflerimize ilerlerken Cumhur İttifakımızı, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye ve el birliğiyle kıymetli hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme