Çalık, 'Siyasetçiler seçim döneminde meydana çıkar algısını yıktık'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, 'Türkiye'de 'Siyasetçiler hep seçim döneminde meydana çıkar' diye bir algı vardı.

AK Parti olarak biz bu algıyı yıktık ve seçim olmayan dönemlerde de meydanlardayız.” dedi.
 
Milletvekili Çalık,  beraberindeki partililerle birlikte Fuzulu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları tek tek işyerlerine girerek ziyaret ederken, alışveriş yapan yada caddede yürüyen vatandaşlarla da sohbet etti.
 
Çalık,  “Hatırınızı sormaya, varsa bir isteğiniz dinlemeye geldim” diyerek esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti.
 
Çalık, “Türkiye’de ‘siyasetçiler hep seçim döneminde meydana çıkar’ diye bir algı vardı. AK Parti olarak biz bu algıyı yıktık ve seçim olmayan dönemlerde de meydanlardayız.  Halkımızla her zaman iç içe olduk. Sorun ve sıkıntıları halkımızla birlikte atlattık. Ekonomik darbe girişimlerini de yine halkımızla birlikte püskürteceğiz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyoruz.” ifadelerini kaydetti.
 
Çalık, milli ve yerli duruşu olanların, ekonomik darbeye karşı kamuoyunun önünde konuşması gerektiğini de ifade etti.
 
Milletvekili Çalık, 24 Haziran seçimlerinden dolayı hem vatandaşları, hem de esnafları ziyaret etmeyi sürdüreceklerini belirterek, “Esnaflarımızı tek tek dolaşarak halkımızla iç içe oluyoruz. 24 Haziran seçimlerinde verilen desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Çalık, Fuzuli Caddesindeki kaldırım ve aydınlatma direkleri ile ilgili sorun ve talepleri de Büyükşehir Belediyesi’ne ilettiklerini ve sorunun çözüleceğini kaydetti.

Bakmadan Geçme