Çalık 'Terör örgütlerini biz bitireceğiz, terör örgütleriyle kol kola girenleri de milletimiz bitirecek'  

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık,'Terör örgütlerini biz bitireceğiz, terör örgütleriyle kol kola girenleri de milletimiz bitirecek'

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “31 Mart yerel seçimleri elbette milletimizin ve ülkemizin bekasıyla yakından ilgilidir.  ‘AK Parti kaybetsin, Erdoğan kaybetsin,Türkiye kaybetsin,  ama isterse terör örgütleri kazansın’ şeklinde düşünenler ve bu düşüncesini  siyasi olarak ortaya koyanlar var, bunlar ihanet içindedir, bu şekilde politika yapanların askerimize, polisimize, vatandaşımıza silah sıkan, bomba atan hain teröristlerden bir farkı yoktur.  Terör örgütlerini Cumhur İttifakı bitirecektir, ama terör örgütleriyle kol kola yürüyenleri ise yüce milletimiz bitirecek.” dedi.
 
 Cumhur İttifakı Hekimhan Adayı Hacı Mustafa Arıkan’ın seçim bürosunun açılışına katılan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur  Çalık, AK Parti’nin ve MHP’nin kadın kolları üyeleri ile toplantı yaptı.
 
Yaklaşık 500 bin TL yatırımla Malatya-Sivas duble yolunun bölgeye kazandırıldığını söyleyen Çalık,  “Hekimhan’da 1989-1990 yıllarında 2 yıl eczacılık yaptım. O zaman Ali Akyüz başkanımız ne yaptıysa o zaman ilçe merkezine hizmet geldi.  Şimdi son 5 yılda yerel belediyecilik adına ise ne yapıldıysa büyükşehir belediyesi tarafından yapıldı.  AK Parti hükümetleri ise son 16 yılda tüm ilçelere olduğu gibi genel yatırımların hiç birini aksatmadan vatandaşımızın hizmetine sunmuştur.  Şimdi yapmamız gereken en önemli şey, okuma-yazma oranı çok yüksek olan Hekimhan’ın çok daha fazla büyümelidir.
Hekimhan’da yerel yönetimin ayağa kalkmasını istiyoruz, onun içinde Cumhur İttifakı Hekimhan Belediyesini kazanmalıdır.” İfadelerini kaydetti.
 
AK Parti ve MHP’lilerin milli duruş sergilediğini belirten Çalık, “15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinden sonra balatmış olduğumuz Cumhur İttifakı ülkemizin bekası için yürüyüşünü sürdürecektir.  Cumhur İttifakı sonuna kadar devam edecektir. AK Parti ve MP olarak birlikte mücadele edeceğiz.  Hekimhan Belediyesi içinde son ana kadar birlikte çalışmayı sürdüreceğiz; Hekimhan’da Cumhur İttifakı kazanacaktır.” diye konuştu.
 
Çalık, Hekimhan bölgesindeki demir cevherinin değerlendirilmesi için özel sektör yatırımlarının desteklendiğini ve yeni büyük yatırımların gelmesi için girişimlerin sürdüğünü anlatarak, “OYAK ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Peletleme Tesisi kurulacak ve nasip olursa yaklaşık 2 bin kişilik bir istihdam sağlanacak. İşte o zaman Hekimhan göç vermeyecek ve göç almaya başlayacaktır. 31 Mart’ta Hekimhan’ın kaderini beraberce değiştireceğiz. 31 Mart, Yeni Hekimhan’ın temelinin atıldığı gün olacaktır; Hekimhan’a büyük yatırımların getirilmesinin ilk adımı olacaktır.” Şeklinde konuştu. 
CHP’nin seçim bürosunu da ziyaret ederek başarı dileklerini ileten Çalık, esnafları da gezerek sohbet etti.  Çalık, esnaflarla sohbet ederken, “31 Mart yerel seçimleri elbette milletimizin ve ülkemizin bekasıyla yakından ilgilidir.  ‘AK Parti kaybetsin, Erdoğan kaybetsin, Türkiye kaybetsin,  ama isterse terör örgütleri kazansın’ şeklinde düşünenler ve bu düşüncesini  siyasi olarak ortaya koyanlar var, bunlar ihanet içindedir, bu şekilde politika yapanların askerimize, polisimize, vatandaşımıza silah sıkan, bomba atan hain teröristlerden bir farkı yoktur.  Terör örgütlerini Cumhur İttifakı bitirecektir, ama terör örgütleriyle kol kola yürüyenleri ise yüce milletimiz bitirecek. Hekimhanlılar; siyasi görüşü ne olursa olsun her zaman terör örgütleriyle arasına mesafe koymuştur,  inanıyormu ki 31 Mart günüde terör örgütleriyle kol kola yürüyenlere gereken dersi verecektir.”  şeklindeki ifadeleri kaydetti.
 

Bakmadan Geçme