Çalık,'Kale'ye birincilik yakışır'

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Kale İlçesi'nin AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman büyük destek verdiğini kaydetti.

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Kale İlçesi'nin AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman büyük destek verdiğini kaydederek, "Ben, Kale'nin bu sene Türkiye'nin birincisi olacağına inanıyorum. Kale'ye birincilik yakışır" dedi. 

Çalık, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Ahmet Çakır, Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan ile birlikte Kale İlçesi ile Gülen Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylar, Gökdere Derneği'nin düzenlediği İkinci Söğüt Yürüyüşünde; Gülenköy, Karaağaç, Duruldu, Yenidamlar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 
 
Kale İlçesi'nde Aluçlu Vakfının düzenlediği programda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken, "Önümüzde 24 Haziran gibi çok önemli bir seçimimiz var. Bu seçimde cumhurbaşkanımızı sonuna kadar destekleyeceğinizden ve arkasında kale gibi duracağınızdan hiç şüphem yok. İnşallah Rabbimin izni, milletimizin desteğiyle 6'da 6 yapacağız. 24 Haziran'ın bir özelliği daha var; şer odaklarına dersini vereceğiniz, ülkemizin geleceği ve bekası için çok önemli bir tarih. Tam bağımsızlığımız, bürokratik vesayetin sona ermesi içinde 24 Haziran'ın büyük önemi var" dedi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise Kale İlçesi'nin ismi gibi yani kale gibi olduğunu ifade etti.
Polat, Kale İlçesi'nin AK Parti'nin kalesi olduğunu belirterek, "Kale, elhamdülillah Recep Tayyip Erdoğan'ın kalesi. Nerede duracağını, nasıl duracağını ve ne yapacağını iyi bilen bir ilçemiz. Cumhurbaşkanımız seçildiğinde Türkiye ikincisi olan, yüzde 95'in üzerinde cumhurbaşkanını destekleyen bir Kale. 24 Haziran'da da iki evetimiz çok önemli. Birincisi yeni hükümet sistemine göre cumhurbaşkanımızı seçeceğiz ama bir diğer evet ise cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarını seçeceğiz. İki evet ile oynanan oyunları bozacağız. Kale bütün oyunları bozduğu gibi 24 Haziran'da vereceği evet ile bütün oyunları bozacağız" diye konuştu. 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır da "Hizmet bizim işimiz. Hizmet AK Parti'nin işi. Bizim bir tek amacımız var; ülkemize hizmet etmek, terörü sonlandırmak, ekonomiyi büyütmek, birliğimizi ve beraberliğimizi, güçlü siyasetimizle birlikte hem iç hem dış siyasette Türkiye'yi güçlü bir hale getirmek. Tabi Türkiye güçlendikçe, içeride siyasi güç elde ettikçe bu süreçte aldığımız oyun üzerinde bir oy bekliyoruz. Kale bizi hep onurlandırdı. Kale'den yine güçlü bir destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise "Kale, sadece Malatya'nın kalesi değil, Kale sadece AK Parti'nin kalesi değil, Kale aynı zamanda Türkiye'nin kalesi. Aldığımız oy oranlarına baktığımızda 2007 referandumunda yüzde 96, 2010 referandumunda yüzde 98, 2014'te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 92'lik vermiş olduğu oy ile Türkiye'nin AK Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a en fazla oy veren ikinci ilçesi oldu" dedi.
Çalık, Kale'nin ikinciliği yakaladığını, sırada ise birinciliğin olduğunu kaydederek, "Sizinle yarışmak isteyen ilçeler var. Pütürge, 'Birinciliği biz alacağız, Sincik biz alacağız' diyor. Ben, Kale'nin bu sene Türkiye'nin birincisi olacağına inanıyorum. Kale'ye birincilik yakışır" diye konuştu. 

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Ahmet Çakır, Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan daha sonra Gülenköy Mahallesi'nde geleneksel Söğüt Yürüyüşü'ne katıldı. 

Gülenköy Mahallesi'nde vatandaşlara hitap eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, "Bir mücadele içerisindeyiz. Bu ülke, gelecek, terör, ekonomi, insana verilen değerin, kalkınma ve güçlü Türkiye mücadelesi. İnşallah bu davada 24 Haziran'da milletimizin vereceği güçlü destekle yolumuza devam edeceğiz. Türkiye, içeride ve dışarıda terörün belini kırdı. Ekonomik kalkınmayı çok iyi bir seviyeye getirdi. Ülkemiz hala hem terör hem de ekonomik saldırıya maruz kalıyor. Darbeleri, ekonomik saldırıları hep sandıkta yendik. Yine büyük bir destek bekliyoruz. Kale bizim için gurur kaynağı. 24 Haziran'da Kale'nin AK Parti'ye, cumhurbaşkanına ve ülkesine sahip çıkacağından hiç şüphem yok" ifadelerini kaydetti. 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken ise 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerde milletin şer odaklarına dersini vereceğini belirterek, "24 Haziran önemli bir seçim. Sandıkta dersini vereceğimiz mihraklar var. 'Dünyanın beşten büyük olduğunu' söyleyen cumhurbaşkanımızla biz askerlerini meclise yollayacağınızdan şüphemiz yok" diye konuştu. 

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da eski Türkiye'de her şeyin çok zor olduğunu kaydederek, "Bu yolu yapalım diye gece gündüz çalıştık. İl Özel İdaresi zamanında Sami Er'e 'Bu yolu yapalım, Gülenköy Mahallesi'ni güldürelim, onlar bizi güldürüyorlar' dedik. Adım adım ilerledik. Sonrasında Malatya büyükşehir oldu ve ilçe yollarını yapma görevini cumhurbaşkanımız belediyelere verdi. Büyükşehir olduktan sonra biz, sizin davetliniz olarak buraya geldik. Talebinizi, anında yerine getirildi" dedi.

Çalık, Kale'nin AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destekler verdiğini belirterek, "Gülenköy Mahallesi bize yüzde yüz oy vermiş. Elinize, yüreğinize sağlık. Allah nasip ederse Kale, geçen seçimde Türkiye'nin ikincisi oldu. Türkiye'de AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'a en fazla oy veren ikinci ilçe oldu" diye konuştu. 

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık daha sonra Halfettin Mahallesi'nde ev ziyaretlerinde bulundu. Halfettin Mahallesi Muhtarı Murat Ceyhan'ı ziyaret eden Çalık, Ceyhan'ın engelli kızı Sinem Ceyhan ile yakından ilgilendi. 

Bakmadan Geçme