Çalık'tan Başkan Polat'a Ziyaret

24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den yeniden Malatya Milletvekili olarak seçilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Malatyalı iş adamı Şahin Nalbant ile eşi Selin Nalbant da katıldılar.

Malatya’da çok güzel bir takım oluştu

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 24 Haziran’da Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplumun büyük desteğini aldığını söyledi.

Yeni sistemin Türkiye’yi çok daha iyi yerlere getireceğini vurgulayan Başkan Polat, “Hep birlikte yoğun bir seçim süreci yaşadık. Malatya’da çok güzel bir takım oluştu. Yeni dönemde Malatya için hep birlikte güzel işler yapacağız. Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekili arkadaşlarımız Ankara’da Malatya’nın sesi olacaklar. Özelde Malatya’ya genelde ülkemize faydalı işler üreteceklerine ben gönülden inanıyorum” dedi.

Polat büyük başarılar kazanacak

Malatyalı olarak ellerinden gelen tüm desteği ve katkıyı vereceklerini belirten iş adamı Şahin Nalbant, “Geçmişte destek olduk, olmayada devam edeceğiz. Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın daha büyük başarılar kazanarak daha iyi yerlere geleceğine eminim” dedi.

Türkiye demokrasi örneği sergiledi

Malatya’nın yetiştirmiş olduğu iş adamlarından Şahin Nalbant’ın Turgut Özal Tıp Merkezi yanına otel konforunda 5 yıldızlı bir misafirhane yaptırdığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Malatya sağlık turizm merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Uluslararası bir üne kavuşmaya başladı. Şahin Nalbant abimizde ikinci hasta konukevini tek başına yapıyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. 24 Haziran’da Türkiye olarak iyi bir demokrasi örneği sergiledik. Hantallaşan sistemin yerine Türkiye’yi daha refah bir düzeye getirecek yeni bir sisteme geçtik. Milletimiz bu yeni sistemin ilk başkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti. İstikrarı, tecrübeyi ve huzuru seçti.  Bizde bu huzur ve güven ortamının daha da büyük hale gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat, bu huzur ve güvenin yerelde inşaasına devam edecek. Bizlerde tüm imkanlarımızla kendisine yardım edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ziyaretin anısına konuklara kayısı kristali ve çeşitli hediyeler verdi.

Bakmadan Geçme