CHP'nin Adayı Eyüp Ersoy Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Doğanşehir'deki Belediye Başkan Adayı Eyüp Ersoy oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Doğanşehir’deki Belediye Başkan Adayı Eyüp Ersoy oldu. 

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün vefatının ardından belediye meclisinin bugün saat 14.00’da toplanarak belediye meclisi arasından belirleyeceği yeni belediye başkanlığı seçimi gerçekleşecek.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Öncelikle tekrardan vefat eden belediye başkanı Vahap Küçük’e Allahtan rahmet bütün sevenlerine ve Doğanşehirlilere başsağlığı dilediklerini ifade ederek, Doğanşehir ilçe örgütü, Doğanşehir belediye meclis üyeleri yapmış olduğumuz bir dizi toplantının ardından Genel Başkan Yardımcımız ve Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba’nın da bilgisi dâhilinde herkesin üzerinde uzlaşı sağladığı adayımız Doğanşehir Belediye Meclis Üyelerimizden Eyüp Ersoy’dur.” dedi. 

Kiraz, “Amacımız Doğanşehir’in, Doğanşehirlilerin hak ettiği hizmeti Doğanşehir’e kazandırmaktır. Bu anlamda partimiz sağduyulu ve her arkadaşımız özverili bir çalışma yürütmektedir. Amaç Doğanşehir’in geleceğidir. Bu çabayla hareket ederken Doğanşehir’de birliğini beraberliğini sürdüren Doğanşehir örgütümüze, belediye meclis üyelerimize teşekkür ederken hepimizin ortak olarak belirlediği üzerinde uzlaştığımız adayımız Eyüp Ersoy’a başarılar diliyor, seçimin Doğanşehirli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme