Darende'de şehit aileleri ve gazilere yemek verildi

Somuncu Baba Külliyesi yan tarafındaki özel bir restoranda düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Darende Kaymakamlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınları ve gazilere yemek programı düzenlendi.

Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince, burada yaptığı konuşmada, şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yemek davetine katıldıkları için ayrıca onur ve gurur duyduğunu ifade eden Kaymakam Zengince, şehit yakını ve gaziler ile bir süre sohbet etti, sorun ve isteklerini dinledi.

Geçen yıl Diyarbakır’da zırhlı araçla kamyonetin çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Adem Keleş'in babası Yaşar Keleş ise, Zengince'ye göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, vatan için her zaman can vermeye hazır olduklarını söyledi.

Program, şehit ve gazi yakınlarına çeşitli hediyelerin takdimi ile sona erdi.

Yemek programına, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Köse, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Özkan Topal, Cumhuriyet Savcısı Emine Örs, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Kıbrıs Gazisi Mustafa Mert, şehit ve gazi yakınları katıldı.

Bakmadan Geçme