Derme İlkokulu öğrencilerinden anlamlı etkinlik

Malatya'nın Derme ilçesinde bulunan ilkokulda, Bütün renkler kardeştir, sende takımının formasını giy gel sloganı ile düzenlenen etkinliğe katıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor U 21 takımı oyuncuları, Malatya’nın Derme ilçesinde bulunan ilkokulda, "Bütün renkler kardeştir, sende takımının formasını giy gel" sloganı ile düzenlenen etkinliğe katıldı.

Okul bahçesindeki etkinliğe öğrenciler tuttukları takımın formasını giyerek katıldı. Farklı formaların bir araya gelmesiyle adeta renk cümbüşünün ortaya çıktığı etkinlikte konuşan okul müdürü Orhan Özalp, "Toplumda bireyler farklılıklarıyla toplumun birlik ve beraberliğine katkı yaparlar. Farklılıklar doğaldır ve yaşamı anlamlı kılar ve zenginleştirir. Bir toplumu karşılaştığı güçlükler karşısında dirençli ve üstün kılan, o toplumu oluşturan bireyler arasındaki dayanışma ve birlik ruhudur. Farklılıklarımız,birbirimizi tamamlayan zenginliklerimizdir.Bu nedenle saygı duyulmalıdır.Bu saygı kişiye farklı inançlara,görüşlere,yaşayış biçimine ve tuttuğu takıma saygıdır. Herkesin hoşgörüyle birbirine saygı duyması toplumda birlikte yaşama ortamının ve birlik ruhunun tam gerektiği şekilde sağlanması ve devamlılığı için de herkese sorumluluk düşmektedir. Bu vesileyle böyle güzel bir organizasyon düzenlediği için sınıf öğretmenim Mehmet Emin Karayış’a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından etkinliğe katılan Evkur Yeni Malatyaspor U 21 takımı oyuncuları tarafından öğrencilere imza dağıttı. Okul öğrencilerinin oyuncularından imza almak için birbiriyle yarıştığı etkinlik, birlikte halay çekerek sona erdi.

Bakmadan Geçme