Diriliş Hareketi'nden Bin Beş yüz Aileye Gıda Yardımı

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği , Malatya'da bin Beşyüz aileye gıda yardımında bulunacak.

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği , Malatya’da bin Beşyüz aileye gıda yardımında bulunacak. Genel başkan Mehmet Zafer , ilk etapta Bin Beşyüz aileye gıda yardımının dağıtılacağını ve bayrama kadar bu sayının Beş Bini bulacağını söyledi.
Şehit ve Gazi aileleri olarak her zaman yardım konusunda üzerlerine düştüklerini belirten Başkan Zafer yaptığı açıklamada “ Öncelikle bu yardımların bize ulaştırılmasında öncülük eden Ak Parti K.Maraş milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç beyefendiye ve Yurt Dışından Sorumlu Genelbaşkan Yardımcımız Sayın Serdar Delibalta’ya şehit ve gazi aileleri adına teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olarak şehit ve gazi ailelerin her türlü sorunuyla bizzat ilgilendikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Malum virüs ve öncesinde meydana gelen depremin etkileri devam ederken haalkımızın içinde bulundukları sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Sosyal yardımlaşma, Vefa Destek Grubu , Belediyeler ve bir çok sivil toplum Kuruluşu bu nokatada üzerlerine düşeni yapmaya devam ediyorlar. Bizler de Şehit ve Gazi aileleri adına bu yardımları öncelikle Şehit ve Gazi yakınlarımıza ve asgari ücretle çalışıp ta işten çıkarılan vatandaşlarımıza ve geliri düştüğü için zor durumda olan vatandaşlarımıza ulaştıracağız.
Sadece Ramazan ayında değil, yıl boyunca sürekli olarak yardımlarımız devam edecektir “dedi.
 

Bakmadan Geçme