Doğanşehir Destan Yazacak

AK Parti tarafından 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Doğanşehir İlçesi'nde miting düzenlenerek, seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti tarafından 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Doğanşehir İlçesi'nde miting düzenlenerek, seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında AK Parti Malatya teşkilatı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti heyeti, Doğanşehir'de vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun bir ilginin olduğu miting kapsamında ilçede seçim bürosunun açılışı da gerçekleştirildi.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitingde konuşan Doğanşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük, "Belediyenin borçlarını temizledik. Hizmet durmayacak dedik. Başta Doğanşehir'in altyapısını bitirdik. Doğalgaz'ı milletvekillerimizle birlikte getirdik. Doğanşehir'in yüzde 80'i kullanıyor. Benim hedefim Doğanşehir'de işsizliği önlemek. Bunu da muhakkak yapacağım" dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise Doğanşehir'de gerçek anlamda güneşin doğduğunu, meydanda toplanan binlerce insanın Doğanşehir'de 31 Mart zaferini tescil ettiğini söyledi.
Gürkan, belediye başkanlığını beş yıllık bir süreç olarak değerlendirmediklerini ifade ederek, "Biz geçmiş yüzyılların, bugünün ve gelecek yüzyılların nasıl belediye başkanı olunur bunun vizyonu içerisindeyiz. Bizler belediye başkanlığını beş yıllık sürece sığdıracak kadar vizyonsuz bir yapıda değiliz. Dolayısıyla bizim hizmet anlayışımızda 'bize oy veren, vermeyen' olmadı, olmayacak. Bizim şemsiyemiz gökyüzüdür, bizim hizmetlerimiz güneş gibidir, biz herkesi kucaklayacağız. Gönül belediyeciliğinin temelini Malatya'da atacağız" diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı da konuşmasında şunları söyledi: "Maşallah Doğanşehir kararını vermiş, 31 Mart akşamı Vahap Küçük'ü belediye başkanı yapacak inşallah. Büyükşehirde Selahattin Gürkan başkanımızla beraber Doğanşehir'imize hizmetkar olacak. Cumhur İttifakı ile girdiğimiz bu seçimde yeni bir tarih yazarak, Vahap Küçük'ü Malatya'da birinci yapacağız. Dünyaya baktığımızda Yeni Zellanda'da hainler camiye gidip, ordaki Müslüman din kardeşlerimizi şehit ettiler. Bunu caminin içerisinde yaptılar. Bunun derdi şu; dünyada Müslüman denildiğinde Türkiye akla geliyor. Çünkü öyle bir liderimiz var ki; 'dünya beşten büyüktür' diyen dünya liderimiz var. Davos'ta, İsrail'in başbakanına 'Sizin insanları öldürdüğünüzü çok iyi bilirim' diyen, onlara insanlık dersi veren, İslam'a yapılan saldırılan karşısında dimdik duran bir liderle çalışıyoruz. 15 Temmuzla beraber yaptığımız Cumhur İttifakı'yla bundan sonra Devlet Bahçeli'yle birlikte yol yürüyeceğiz."
AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise "Bu hizmet kervanını durdurmamamız lazım. Türkiye'nin terörle mücadelesini yavaşlatmamalıyız. Bu anlamda yöresel, kısır hesaplar yapmayacağız. Biz, ak davaya Cumhur İttifakı davasına güç vereceğiz. Bunu da sandıkta vereceğiz. Türkiye'nin bir mücadelesi var. Türkiye'nin bekası var. Birileri, 'Beka olarak bakmayın, kafanızı kuma sokun' diyor ama Türkiye çok büyük bir mücadele veriyor. Bunu görmemiz lazım. Terör örgütleri son noktaya geldi. Bu mücadelenin sürmesi lazım" diye konuştu.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise 'Doğanşehir 31 Mart'a hazır mıyız?' diyerek başladığı konuşmasında, Doğanşehir'in kararını verdiğini belirtti.
Doğanşehir'e önemli hizmetler kazandırdıklarını anlatan Çalık, "Doğanşehir'de Halkbank gitmişti. Siz istediniz bizde hem Halkbank hem de Ziraat Bankası'nı burada getirdik. Biz buraya geldiğimizde Vahap amcadan bir söz istedik. 'Gençlerimizin iş bulması lazım, Doğanşehir'e bir fabrika açma sözünü istiyoruz' dedik. 300 kişilik fabrika istedik, 400 kişilik fabrikayı Doğanşehir'e kazandırdı. Şimdi nasip olursa ikinci 400 kişilik fabrikayı da Doğanşehir'e kazandırıyor. 31 Mart'ta Doğanşehir'de Vahap Küçük ile durmak yok yola devam" dedi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de "Yaparsa, AK Parti yapar. Biz sadece Doğanşehir merkeze değil Erkenek'e, Kurucuova'ya, Sürgü'ye, Gövdeli'ye, Polat'a, Doğanşehir'in her yerine hizmet getirdik, hizmet etmeye de devam edeceğiz. Doğanşehir'i baştan başa yenileceğiz. Hizmet etmek kolay, Vahap Küçük içinde, Selahattin Gürkan içinde, AK Parti içinde kolay ama biz sadece hizmeti yeter görmüyoruz. Hizmet gerek şart ama yeter şart değil. Diyoruz ki biz gönüllere girmediğimiz, kalplerinizi kazanmadığımız, dualarınızı almadığımız sürece bu hizmet yarım kalmış demektir. 31 Mart'ta sadece oylarınıza değil, dualarınıza da talibiz. Mesele vatansa gerisi teferruattır diyoruz, Cumhur İttifakı'yla birlikte yürüyoruz" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi

Bakmadan Geçme