Dünyaca ünlü Rus modacı Antalya'nın inşaat devi ile işbirliği yapacak

Dünya moda ve tasarımının önde gelen ismi Alexandre Vassiliev Antalya'ya geldi. Rus modacı, geçtiğimiz yıllarda ortak bir projede işbirliği yaptığı iş adamı Hüseyin Samut ile yeni projelere yelken açmaya hazırlanıyor.Dünya çapında...

Dünya moda ve tasarımının önde gelen ismi Alexandre Vassiliev Antalya’ya geldi. Rus modacı, geçtiğimiz yıllarda ortak bir projede işbirliği yaptığı iş adamı Hüseyin Samut ile yeni projelere yelken açmaya hazırlanıyor.

Dünya çapında en önemli markalardan biri haline gelen yazar, modacı ve tasarımcı Alexandre Vassiliev, geçtiğimiz yıllarda iş adamı Hüseyin Samut ile işbirliğine giderek, tasarımını üstlendiği lüks rezidans projesinde yer almıştı. Rusya ve Türkiye’de gündem oluşturan projenin lansmanı ise seçkin davetli katılımıyla Moskova’da yapılmıştı.

Alexandre Vassiliev, ünlü iş adamıyla yeniden işbirliğine giderek bu alanda Antalya’yı bir kez daha uluslararası gündeme taşımayı hedefliyor.

Rus Vassiliev gönüllü tanıtım elçiliğini üstlendi

Rus modacı Antalya’ya gelerek yeni projelerin sinyalini verdi. Antalya’ya ayak basar basmaz soluğu iş adamı Hüseyin Samut’un gündem oluşturan son projesinin şantiyesinde alan Vassiliev ünlü şirketin tüm inşaatlarını gezdi. Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte iki ülke arasındaki ticari yatırımlara da model olmaya hazırlanan Vassiliev aynı zamanda şehrin gönüllü tanıtım elçiliği görevini de üstlendi.Şehre olan özel ilgisini geçtiğimiz yıllarda iş adamı Samut’tan aldığı iki özel daireyle taçlandıran Vassiliev, Rusların Antalya’da konut sahibi olması yönünde yeni bir akım başlatmıştı. Bu olay hem Türk basınında hem de Rus medyasında ’Alexsandre Vassiliev Antalyalı Oldu’ manşetleri ile aktarılmıştı. İkilinin yeniden imza atacağı işbirliği projesi merakla bekleniyor.

Bakmadan Geçme