Düzce Üniversitesi öğretim üyesi qingdao ipek yolu uluslararası sergisinde

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlker Yardımcı, Qingdao Yerel Yönetimi ve Çin Ulusal Şehir Heykeli Sanatçılar Birliği tarafından düzenlenen sergiye Türkiye katılımcısı olarak davet edildi.Qingdao...

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlker Yardımcı, Qingdao Yerel Yönetimi ve Çin Ulusal Şehir Heykeli Sanatçılar Birliği tarafından düzenlenen sergiye Türkiye katılımcısı olarak davet edildi.

Qingdao Heykel Müzesi’nde 15 Eylül - 15 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan uluslararası serginin, İpek Yolu güzergahında yer alan ülke ve bölgeler arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine katkı sunması bekleniyor. Ayrıca gerçekleştirilecek bu çalışmayla İpek Yolu’nun geçmişteki mirasının yeni bir gelecek vizyonu ile gündeme getirilmesi hedefleniyor.

Doç. Dr. Yardımcı’nın yapmış olduğu başarılı heykel çalışması, uluslararası etkinlik sonrasında Çin Dışişleri Bakanlığı ile ortak yapılacak projede İpek Yolu güzergahında yer alan bir ülke konsolosluğunda kalıcı olarak sergilenecek.

Bakmadan Geçme