Eğitim Sevyemiz Yüksek Olursa Toplusal Sevyemizde Yüksek Olur

Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Program öğrenci ve hocaları Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret Etti.

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısına katılan, Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Program öğrenci ve hocaları Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 
Ziyarete Okul Müdür Yardımcısı Öğretim Üyesi Cumali Akdoğan, Öğretim Üyeleri Niyazi Doğan, Taha Yasin Ateş ile bölüm öğrencileri katıldı. 
Akdoğan: İnsan odaklı hizmetlerinizden dolayı size teşekkür ediyorum
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a kendileri kabul ettiği için teşekkür eden Okul Müdür Yardımcısı Akdoğan, “Okulumuzda öğrencilerimize teorik olarak aktarmış olduğumuz bilgileri bu tip ziyaretlerle sahadaki yansımalarını görmek amacıyla kurum ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bugün Büyükşehir Belediye Meclisine katılarak meclisin işleyişi hakkında öğrencilerimizin bilgi sahibi olmalarını amaçladık. 
Malatya’mıza vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İnsana yapılan hizmetlerin daha önemli olduğunu düşünüyorum. İnsan odaklı hizmetlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
Polat: Çok çalışmamız gerekiyor
Yerel Yönetimlerin çok zevkli bir iş olduğunu belirten Başkan Polat ise, “Yerel Yönetim Öğrencileri olarak bugün Büyükşehir Belediye Meclis toplantısını takip ettiniz.  Toplantıya katılmanız, bizi ziyaret etmeniz sizler için büyük bir tecrübe. Çok çalışmamız gerekiyor, kendimizi çok iyi geliştirmemiz gerekiyor. Her şeyin başlangıcı eğitimdir. Ekonomiden, özgürlüğü her şeyin başlangıcı eğitimdir. Eğitim seviyemiz yüksek olursa toplumsal seviyemizde yüksek olur. Eğitime çok büyük önem verilmesine inanıyorum. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi. 
Yapılan konuşmaların ardından öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Başkan Polat öğrencilere günün anısına hediye paketi verdi. 

Bakmadan Geçme