Elazığ - Samsunspor Maçının ardından

TFF 1. Lig'de Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Elazığspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, hiç beklemedikleri bir beraberlik aldıklarını söyledi.

Elazığspor Teknik Direktörü Altıparmak, "Bize yakışmadı, iki kere öne geçtiğimiz bir maçı berabere bitirmememiz gerekiyordu"

Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu, "Deplasmanda Elazığspor'a karşı aldığımız beraberlik bizi üzmedi ancak kazansaydık daha da mutlu olurduk"

Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Samsunspor maçının senaryosunu bir haftadır futbolcularıyla çalıştıklarını ve sadece defans yapıp bir puan almak için gelen bir takıma karşı oynayacaklarını bildiklerini söyledi.

Bu göre hazırlandıklarını ve iyi oynayıp istedikleri golleri de bulmalarına rağmen kendilerine yakışmayacak şekilde goller yediklerini ifade eden Altıparmak, şöyle konuştu:

"Bize yakışmadı, iki kere öne geçtiğimiz bir maçı berabere bitirmememiz gerekiyordu. Bu maçla ilgili kendimizi sorgulayacağımız çok şey var. Çok üzgünüz, maçta inanılmaz bir taraftar ve atmosfer vardı. Maçın sonuna kadar sahada isteyen ve kazanmak adına her şeyi yapan bir takımımız vardı. Aslında sonlarda da çok hak etmiştik ama istediğimiz galibiyeti bir türlü elde edemedik. Yapacak bir şey yok, bir an önce çarşamba günü oynayacağımız kupa ve pazar günü oynayacağımız lig maçına hazırlanacağız."

Bakmadan Geçme