Elazığspor'da hedef galibiyet

Teknik direktör Altıparmak ''Sahadaki mücadelemiz ve oradaki taraftarımızın da desteği ile 3 puanı alıp Elazığ'a döneceğiz''

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, 14 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Ümraniyespor maçını kazanarak deplasmandan 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.
Kulüp tesislerindeki antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Altıparmak, takım olarak ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını ve önlerindeki Ümraniyespor maçı ile bunu sürdürmek istediklerini belirtti.
Üst sıralardan kopmamayı hedeflediklerini, bu anlamda daha yoğun bir mesai harcayarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Altıparmak, şöyle konuştu:
''Son oynadığımız üç maçın hepsi zaten üstteki rakiplerimizleydi. Son iki maçtan aldığımız 4 puan bizim için biri deplasmanda olması itibarıyla çok önemliydi. Şimdi hedef Ümraniyespor maçı. Bizim tek bir amacımız var, o da kazanmak. Oynadığımız her maçta sahaya 3 puan için çıkıyoruz. Hiç bir maçta gidipte kapanalım diye bir derdimiz olmadı. İnşallah sahadaki mücadelemiz ve oradaki taraftarımızın da desteği ile 3 puanı alıp Elazığ'a döneceğiz.''
Takımda cezalı oyuncularının bulunmadığını ifade eden Altıparmak, sol kanat oyuncusu Theodor Elmar Bjarnason'un antrenman sırasında ayak serçe parmağında bir sakatlık oluştuğunu ancak Ümraniyespor maçında ilk 11'de yer alabileceğini sözlerine ekledi.

Antrenman

Bordo-beyazlı ekip, Ümraniyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. 
Teknik direktör Altıparmak yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular teknik ve taktik çalışması yaptı.

Bakmadan Geçme