Emin Ayten Yeni Malatyaspor Adil Gevrek 'in Oyuncağı Olmayacaktır

Taraftarlar  Derneklerinden Ortak Açıklama!

Malatya'da Taraftarlar dernekleri Kaplan 44, Malatyaspor Taraftarlar Derneği ve Efsane Derebeyleri ortak basın açıklaması yaparak " Yeni Malatyaspor Adil Gevrek 'in Oyuncağı Olmayacaktır " dediler.

Kapusuzlar Çay Bahçesinde Pandemi Kuralları içerisinde maske ve sosyal mesafeye göre yapılan basın toplantısında Taraftarlar dernekleri adına ortak basın açıklamasını okuyan Emin Ayten " Bugün burada hepimizi bir araya getiren ruh ve güç Malatyasporluluk kimliğimizdir. Hepimizin Ortak arzusu Süper Lig de yoluna emin adımlarla devam eden, Kalıcı başarılar yerine kurumsal kimliğiyle istikrarlı bir kulüp ve yönetim oluşmasıdır.

Maalesef camiamızın da malum olduğu üzere ortaya çıkan tablo, yüreğinde Malatya sevgisi olan, menfaatlerini çocukluk hayallerine değişmemiş saf ve temiz Malatyaspor taraftarını derinden üzmüştür. Yeni Malatyaspor Süper ligde normal sezonu sportif olarak küme düşerek, ekonomik olarak borç batağına saplanarak kapatmıştır.

Tüm bunların yanında şehre hesap vermesi gereken kulüp yönetimi sezon boyunca gerçekleştirdiği hatalar zincirine yenilerini ekleyecek şekilde göreve devam etme kararı almıştır.

İşte tam da bu noktada bizler açık ve net bir şekilde belirtmek isteriz ki; Yeni Malatyaspor Adil Gevrek'ın Oyuncağı olmayacaktır. Bizlerin safı ve çizgisi Adil Gevrek'i kongre kararı almaya davet eden Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekilimizin yanıdır. Malatya Futbolunu ateşe atan Adil Gevrek'e bugün buradan sesleniyoruz. Bu şehir seni Yeni Malatyaspor'u Süper lige taşıyan başkan olarak anmak istiyoruz. Bizlere vefalı olmak, sizlere de şehrin ortak sesine kulak vermek yakışır. Sayın Adil Gevrek ve Yönetimini son kez aldığı kararları gözden geçirmeye Malatya futbolunun önünü açmaya davet ediyoruz.

Ayrıca Süper ligde küme düşmenin kaldırılması sürecinde Malatyamıza adeta yeni bir şampiyonluk yaşatmışcasına mutluluk yaşatan Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz "

Kaplan 44 Malatyaspor Taraftarlar Derneği Efsane Derebeyleri

Haber ve Foto :Kayhan İNCEOĞLU
 

Bakmadan Geçme