Eren Topçu Yazıhan'a Aday Adayı

Zıraat Mühendisi Eren Topçu Akparti Yazıhan belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti’de aday adaylık başvurusunda artık son saatler. Yazıhan ilçesinde bugün belediye başkanlığı için ziraat mühendisi eren topçu aday adaylık başvurusunda bulundu. 
Yazıhan Belediye Başkanlığını için Ziraat Mühendisi Eren Topçu AK Parti’den aday adaylık başvurusunda bulundu.
Konvoy halinde kalabalık bir topluluk ile birlikte Yazıhan ilçe başkanlığına gelen Eren Topçu, adaylık başvuru dosyasını ilçe başkanı Veysel Ateş’e teslim etti. 
Malatya’nın büyük aşiretlerinden Velioğlu aşiretine mensup Topçu, Dosyasını teslim ederken yaptığı açıklamada, ak parti davası için çalışacaklarını ifade etti. Topçu, Ak Parti’nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 Türk Demokrasi tarihinde çok önemli bir başlangıçtır.’’ Her şey Türkiye için ‘’prensibi ile yola çıkmış ve Türk siyasi hayatına yüksek değer katmış bir partidir. Kuruluş amacı halka ve millete hizmet etmek olan Ak Parti milletin partisi olarak büyümüştür. AK Parti kurulduğu günden bugüne kendisini millete adamış Ak kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. Belediye Başkan adaylığı bize nasip olursa teşkilatımızın tüm kademeleri ile gece gündüz demeden partimizin oyunu artırmak için ve rekor bir oyla kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Dava kalıcı isimler fanidir. Biz kalıcı olana bakacağız. Sadakatimizi davamıza göstereceğiz. Bu yolda küsmek, darılmak, hele hele mücadeleye zarar verecek davranışlar içine girmek yakışmaz. AK Parti’ye zarar verecek her söz Türkiye‘nin geleceğine vurulmuş bir darbe olacaktır. Bizler aday adayıyız, eğer biz değil de başka bir arkadaşımız aday olursa kendimiz adaymış gibi partimizin kazanması için var gücümüzle çalışacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyorum.  Ak Parti’de ben değil, biz vardır. Bu seçimler bir bayrak yarışıdır. Bayrağı kim daha yukarı çıkaracaksa Allah bu görevi ona nasip eylesin. Ak Parti belediyeciliğinde rakiplerimiz ile değil kendimiz ile yarışıyoruz. Millete hizmet etmenin sadece yol yapmak değil, gönülleri de yapmaktan geçtiğini biliyoruz. Vazifemizi başarıyla yerine getirdiğimiz ölçüde milletimizin desteğine mazhar oluruz. AK Partinin başarısızlığı demek Türkiye’nin elindekileri kaybetmesiyle yüz yüze kalması demektir. Başarı hedefimiz milletimizin tamamının gönlünü fethetmektir” dedi.

Bakmadan Geçme