Esbike'den 15 Temmuz şehitlerini anma etkinlikleri

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet takımı Esbike tarafından 15 Temmuz demokrasi şehitlerini anmak için bir günde çifte etkinlik düzenlendi.Katılımcılar ilk olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Spor...

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet takımı Esbike tarafından 15 Temmuz demokrasi şehitlerini anmak için bir günde çifte etkinlik düzenlendi.

Katılımcılar ilk olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Spor Salonu önünde kayıtlarını yaptırdıktan sonra Meşelik ormanlarında yer alan 3 kilometrelik parkurda şehitler için kategoriler halinde yarıştılar. Dereceye girenlere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından Eskişehir halkına yönelik bisiklet turu etkinliği düzenlendi. Hava Şehitliğinde toplanan bisikletçiler, şehitler için şehir merkezinde turladıktan sonra Valilik meydanına hareket ettiler. Yapılan etkinliklere katılan bisikletçiler "Şehitlerimiz için canımız feda", "Tek millet, tek vatan" diyerek etkinliklerini sonlandırdılar.

Esbike etkinlikleri dışında Bursa’dan yola çıkan Yasin Karadavut, 15 gün süren yolculuğunda bin kilometre gidip, Niğde’nin Bor ilçesine ulaşarak Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Bakmadan Geçme