Esenlik ailesi iftarda bir araya geldi

Esenlik ailesi, geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Esenlik ailesi, geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İlahilerin okunması ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Ramazan ayının önemine dikkat çekerek, “Ramazan öyle bir ibadet ki insanı dünyevilikten alıp uhreviliğe götürüyor. Bir aylık bir süre ama bütün yaptığımız ibadetler bir hikmet, bir misyon içeriyor. Tuttuğumuz orucuyla, açtığımız iftarıyla, kalktığımız sahuruyla, okuduğumuz tilavetiyle her yönüyle hepsinin bir amacı, bir gayesi var” dedi.

Esenlik’in son yıllarda bir büyüme trendi içerisinde olduğunu belirten Boyraz, “Esenlik olarak gün geçtikçe birçok boyutuyla büyük bir hizmet bütününü yönetiyor, her bölümünü zenginleştirerek yolumuza devam ediyoruz. Malatya’nın lokomotif bir şirketi haline dönüştük. Üretiminden, istihdamına Malatya’nın her şeyine katkıda bulunan bir şirketiz. Şirketimizin bu hale gelmesinde hepimizin katkısı var, eğer bu bir başarı hikayesiyse biz bunu hep birlikte yazdık. Türkiye’de artık örnek bir şirketiz, bu vizyonla ve bu misyonla devam edeceğiz. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Katar krizinde bile bize verilen mesaj şu: Gerçekten bizim büyük olmamız gerekiyor ve gerçekten gelişmemiz gerekiyor. Ben inanıyorum ki içimizde o potansiyel ve o heyecan var. Biz Esenlik olarak Malatya’yı bir üretim merkezi haline getiren ve bu üretimi hizmetle taçlandıran bir hedefe doğru koşuyoruz. Şirketin büyüme ivmesi yakalamasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan ise, “Malatya deyince birçok şey akla gelebilir ama Malatya deyince Esenlik akla geliyor. Esenlik deyince de güven ve kalite akla geliyor. Bu başarı hikayesinde herkesin çorbada tuzu var. Esenlik bizim önemli bir amiral gemimiz, gurur kaynağımız, çağın gerekliliklerine çok hızlı bir şekilde uyum sağlıyor. Hemen hemen her sektörde faaliyet gösteriyor ve bu sektörde sosyal tesisler de faaliyet göstermesinin en büyük sebebi güven unsurudur. Malatya’dan kazanıyor Malatya’ya harcıyor” şeklinde konuştu.

İftar programına Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ve personel katıldı.

Bakmadan Geçme