Eski milletvekili Aytekin, dualarla uğurlandı

Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi'nden uzun yıllar Balıkesir milletvekilliği yapan İlhan Aytekin son yolculuğuna uğurlandı.15. ve 16. dönem Adalet Partisi ve 21. dönem Doğru Yol Partisinden milletvekilliği yapan evli ve 2 çocuk babası İlhan...

Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi’nden uzun yıllar Balıkesir milletvekilliği yapan İlhan Aytekin son yolculuğuna uğurlandı.

15. ve 16. dönem Adalet Partisi ve 21. dönem Doğru Yol Partisinden milletvekilliği yapan evli ve 2 çocuk babası İlhan Aytekin Balıkesir Zağnos Paşa Camisinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Başçeşme Mezarlığında toprağa verildi.

Zağnos Paşa Camisinde kılınan cenaze namazına AK Parti eski milletvekili ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı, eski milletvekilleri İsmail Özgün, Recep Çetin, Cemal Öztaylan, Ahmet Duran Bulut, Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme