Etkinliğinin Yeni Durağı  Malatya  

' Anadolu Landını Anadolu Yollarında ' Etkinliğinin Yeni Durağı Malatya

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren firmalarından Anadolu Landini, 30 Ağustos - 29 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenleyeceği “Anadolu Landini Anadolu Yollarında” roadshow etkinliğinin yeni durağı Malatya olacak. Anadolu Landini etkinlik kapsamında 15 Eylül Cumartesi günü Malatya, Karakavak Mahallesi Yeşilyurt mevkiini ziyaret edecek.
Anadolu Landini’nin yurdun dört bir yanındaki çiftçilerle bir araya geleceği, Türkiye’nin 14 ilini kapsayacak ve 1 ay sürecek roadshow etkinliğinde ANADOLU ISUZU, KIA, ALPET, CASTROL ve ALPLER ZİRAAT ALETLERİ de sponsorluklarıyla yer alacak.
 
Landini traktörlerin Türkiye’deki tek satıcısı ve 50-80 beygir gücü arasındaki dört modelden oluşan Globe serisinin dünyadaki tek üreticisi olan Anadolu Landini, etkinlik süresince ithal ettiği Landini 5H-090, 5H-115, POWERFARM 100 ve 6-140 modellerinin yanı sıra Şekerpınar Kocaeli tesislerinde üretimini yaptığı Landini GLOBE 70 ve GLOBE 80 model traktörlerini ilk defa bu etkinlikte çiftçilerin kullanımına sunacak.

Bakmadan Geçme