FATSO'da 'Kütüphanesiz Köy Okulu Kalmasın' Projesi devam ediyor

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) tarafından 'Kütüphanesiz Köy Okulu Kalmasın Projesi' kapsamında Korgan ilçesinde bulunan Şehit Nevzat Çatık Okuluna kütüphane yaptırılacak.Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen protokolde FATSO...

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) tarafından ‘Kütüphanesiz Köy Okulu Kalmasın Projesi’ kapsamında Korgan ilçesinde bulunan Şehit Nevzat Çatık Okuluna kütüphane yaptırılacak.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen protokolde FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Korgan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mürteza Alan hazır bulundu.

’Kütüphanesiz Köy Okulu Kalmasın Projesi’ ile birçok ilçedeki okullarda da kütüphane kazandırmayı hedeflediklerini belirten FATSO Başkanı Tayfun Karataş, "Sivil toplum kuruluşu olarak bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerde yer alarak birçok öğrencimizin kitap okumasını ve bu son donanımlı kütüphanelerden faydalanmasını istiyoruz. Kütüphaneler eğitim ve öğretime yardımcı yerlerdir. Bunun için okullarda kütüphanelerin bulunması son derece önemlidir. Bu projenin yıllara yaygın olarak odanın çalışma alanı içinde yer alan diğer ilçelerde hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Şimdiden Korgan ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

Kütüphanenin yapımına katkı sağlayan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası teşekkür ederek sözlerine başlayan Korgan Milli Eğitim Müdürü Mürteza Alan, “Öğrencilerimiz artık okulumuz kütüphanesinde istedikleri her türlü bilgiye rahatça ulaşabileceklerdir. Öğrencilerimiz için büyük bir hizmet olacaktır” diye konuştu.Yaptırılacak olan kütüphanenin yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılacağı bildirildi.

Bakmadan Geçme