Fırat Edaş Çalışanlarına Yatırım Yapmayı Sürdürüyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş, gelişen yeni sistemlere uyumluluk çerçevesinde teknisyenleri için düzenlediği 'Kablo Eki ve Kablo Başlıkları Montajı' eğitimi başkarı ile tamamlandı.

Sorumluluk bölgesinde kaliteli ve kesintisiz enerji sağlamak için bir yandan yatırımlarına devam eden Fırat EDAŞ, diğer taraftan da uzmanlık gerektiren konularda verdiği eğitimlerle çalışanlarına yatırım yapmayı ihmal etmiyor. Son olarak şebeke yapım işlerinde ve işletme bakım ekiplerinde görev yapan ilgili teknisyenler için atölye ambarında ‘Kablo Eki ve Kablo Başlıkları Montajı’ eğitimi düzenlendi. Elektriksel ve mekanik enerji devamlılığı açısından büyük önem arz eden eğitim, alanında uzman eğitmenler tarafından teknisyenlere uygulamalı olarak verildi.
Eğitimde Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli birimlerinde görevli teknisyenlere kablo başlığı ve yeraltı kablo ek yapımının püf noktalarının anlatılmasının yanı sıra uygulamalı olarak da gösterildi. Verilen eğitimle Fırat EDAŞ, hem çalışanlarının mesleki gelişim ve uzmanlıklarına katkı koymayı hem de bölgesinde sağladığı enerji dağıtımında en iyi sonucu almayı hedefliyor.

Bakmadan Geçme