Fırat Edaş'tan Battalgazi'ye Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Battalgazi'de Alişar Mahallesi için planladığı 1 milyon 500 bin TL tutarındaki yatırımı tamamladı.

Elektrik Dağıtım A.Ş., Battalgazi’de Alişar Mahallesi için planladığı 1 milyon 500 bin TL tutarındaki yatırımı tamamladı. 
Hizmet bölgesi Fırat Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı noktasında faaliyetlerini sürdüren Fırat EDAŞ, Malatya merkez ilçeleri için planladığı yatırım çalışmalarını eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor.
Malatya’nın önemli merkez ilçesi Battalgazi’de yatırım çalışmalarına aralıksız devam eden Fırat EDAŞ, Alişar Mahallesi için planladığı 1 milyon 500 bin TL’lik yatırımı tamamladı. 
Ekonomik ömrünü doldurmuş elektrik şebekesinin yenilenmesinin yanı sıra bölgenin gelişimi göz önüne alınarak; ilave trafo tesisleri, aydınlatma tesisleri, yeni abone bağlantı hattı tesis çalışmaları da gerçekleştirildi. 
Sorumluluk alanında yaklaşık 1 milyon müşterisine 7/24 kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sağlamak hedefiyle çalışan Fırat EDAŞ, yatırımların artarak devam edeceğini işaret etti. 

Bakmadan Geçme