Fırat Edaş'tan Malatyadoğanyol'a Yatırım

Sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı noktasında Malatya'da çalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ, il genelinde yatırım programı kapsamında planladığı çalışmaları tamamlamaya devam ediyor.

Sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı noktasında Malatya’da çalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ, il genelinde yatırım programı kapsamında planladığı çalışmaları tamamlamaya devam ediyor.

2020Ve 2021 YıllarıYatırım planları kapsamında MalatyaDoğanyolİlçesiÇolakMahallesi için 1.003.748,148 TL’lik yatırımgerçekleştiren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Malatya’nın pek çok noktasındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı noktasında Malatya’daçalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ,il genelinde yatırım programı kapsamında planladığı çalışmaları tamamlamaya devam ediyor. 

Programına aldığı Doğanyol İlçesi Çolak Mahallesinde14.000 kilometrelik AG+OG havaihat,338 direk ve 1 adet 250 KVA gücündeyeni Trafo ile1.003.748,148TL’lik yatırım gerçekleştiren Fırat EDAŞ, Bölgeye alternatif besleme hattı tesis edilmesinin yanı sırabölgeyi besleyen dağıtım trafolarının yenileme çalışmalarını yaparak, enerji arzını sağladı. 

7/24 çalışan ekipleri ile kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sağlamak hedefiyle Fırat EDAŞ, müşterilerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışmalarını artırarak devam ettireceğini ifade etti. 

Bülten

Bakmadan Geçme