Fırat Edaş Yeni Yıla Hazır 

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde kötü hava şartları nedeniyle şebekelerde oluşan elektrik kesintilerine aralıksız çalışarak müdahaleler Devam Ediyor

Yeni yılı karşılarken sorumluluk bölgesinde kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak için çalışmalarınıeksiksiz bir şekilde yürüten Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., enerji tüketiminin arttığı yılbaşı gecesinde olası arızalara anında müdahale edebilmek için nöbetçi ekipleri ile hazır bekleyecek.
Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde kötü hava şartları nedeniyle şebekelerde oluşan elektrik kesintilerine aralıksız çalışarak müdahale eden Fırat EDAŞ, 2018’in son ve yeni yılın ilk günündemüşterilerinin enerji sıkıntısı yaşamaması için 24 saat acil müdahale ekipleri ile görevde olacak.  
Zorlu kış şartlarına rağmen görev bölgesindeki illerde yeni yıl gecesinde meydana gelebilecek olası arızalarda tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için elektrik şebekelerinde bakım onarım çalışmaları tamamlandı. Oluşabilecek arızalara karşı SCADA uzaktan kontrol merkezinden arızalara müdahale edilmesinin yanında görev alacak nöbetçi arıza bakım onarım personelleri ile gerekli müdahaleyi yerinde yapacak. 7/24 hizmet veren Alo 186 Çağrı Merkezi ile yılbaşında da arıza ihbarlarıyla ilgili teyakkuzda olacak.   
“2019 YILINDA DA YATIRIMLAR ARATARAK DEVAM EDECEK”
Ayrıca 31 Aralık 2018 ve 1 Ocak 2019 tarihlerindeki tüm planlı kesintileri iptal ederek, bu günlerde enerji akışının kesintisiz olmasını sağlayacak. 2018 yılında gerçekleştirdiği yatırımlarla bölgesine ciddi değer katan Fırat EDAŞ, yeni yıl ile birlikte yatırımların artarak devam edeceğine işaret etti.   
Hizmet verdiği her noktaya sürdürülebilir ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti verme amacıyla çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, 2019’un ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi

Bakmadan Geçme