Girişim Gurubu, çalışan gazetecileri unutmadı

Malatya Girişim Gurubu tarafından 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Malatya Girişim Guruba bağlı Mövenpick Otelinde kahvaltı düzenlendi.

Malatya Girişim Gurubu, her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Girişim Guruba bağlı Mövenpick Otel'de gerçekleşen etkinliğe kentteki gazeteci dernekleri ile Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Müdürü Yılmaz Aslan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Fatih Avcı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Malatya KGK İl Temsilcisi Kemal Deniz, ve Çok sayıda basın mensupları katıldı. Programda bir konuşma yapan Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, basının önemine vurgu yaparak, "Bizlerde her yıl çalışan gazetecilerimiz ile bir araya geliyoruz. Basın halk ile yöneticiler arasında önemli bir köprü görevi görüyor. Mesai gözetmeksizin her zaman halkın doğru ve tarafsız haber alması için çalışan gazetecilerimizin bu gününü bir kez daha kutluyorum. Bizlerde Malatya Girişim Gurubu olarak her zaman basınımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Programda, gazeteci derneklerinin temsilcilerine de plaket takdim edildi. plaket töreninden sonra toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber ve Foto:Kazım ERAYABAKAN

Girişim Gurubu, çalışan gazetecileri unutmadı
Girişim Gurubu, çalışan gazetecileri unutmadı

Bakmadan Geçme