Goalball Erkekler Yükselme Grubu Müsabakaları sona erdi

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Malatya'da düzenlenen Goalball Erkekler Yükselme Grubu Müsabakaları sona erdi.

Yeşiltepe Ampute sentetik sahada düzenlenen yükselme grubu maçlarına Çanakkale, Zonguldak, İstanbul 2, Aksaray, Eskişehir, Diyarbakır, Elazığ ve Gaziantep illerinden 9 takım katıldı.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi. 

Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tanrıkulu, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm takımların ve sporcuların iyi mücadele ettiğini belirtti.

Goalball Malatya İl Temsilcisi Şerif Büyükdaş, müsabakaların Malatya'da organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek başarılı bir turnuva geçirdiklerini söyledi.

Müsabakalar sonucunda Elazığ Harput Görme Engelliler Spor Kulübü birinci, Gaziantep Mithat Enç Görme Engelliler Spor Kulübü ikinci ve Eskişehir Öz Görsem Engelliler Spor Kulübü üçüncü oldu.

Kupa ve madalyaları Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tanrıkulu, MalatyaGençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ve Battalgazi Belediyesi Kültür Müdürü Vahap Karataş verdi.

Bakmadan Geçme