Gönül Belediyeciliği Destanını Bizler Yazacağız, Türkiye Okuyacak

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 'Gönül belediyeciliği destanını Akçadağ, Malatya yazsın istiyoruz.

Gönül belediyeciliği destanını bizler yazacağız, Türkiye okuyacak
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Gönül belediyeciliği destanını Akçadağ, Malatya yazsın istiyoruz. Bütün ilçelerimizin yazdığı bu destanı 81 il ve 81 milyon insan okusun istiyoruz. Gönül belediyeciliği destanını bizler yazacağız, Türkiye okuyacak" dedi. 

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, ilk olarak Akçadağ ilçesi mahalle muhtarlarıyla Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. 

"HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ"
Gürkan, buradaki konuşmasında dünün, bugünün ve geleceğin belediye başkanı olma vizyonuyla çalıştığını ifade etti.

Battalgazi Belediyesi olarak önemli hizmetlere imza attıklarını dile getiren Gürkan, "Şimdiye kadar belediyecilik tarihinde yapılan işlerin kümülatif toplamının çok daha fazlasında işler yaptık. Bizim emsaldeki bir ilçe belediyesinin 50 ya da 100 yılını bizim ise 5 yılımızı alsanız, bizim 5 yılımızın o 50-100 yıldan daha fazla olduğunu göreceksiniz. Biz netice itibariyle bu memleketin hizmeti için yola çıktık. Bir başkasına nispet, nefsine kabartma anlamında yola çıkmadık. İlçemize, ilimizi daha güzel nasıl hizmet ederiz bunun gayreti içerisinde olduk" diye konuştu. 

'Biz hasır gibi olacağız' diyen Gürkan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ayıpları görmede gecede gibi olacağız. Nefsimizi ayağımızın altına alacağız. Çıktığımız yolu iyi bileceğiz ama hırslı olmayacağız. İnsanı yaşatacağız ki devlet yaşasın. Biz bu coğrafyanın insanlarıyız. Birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde olacağız. Birbirimize sevgi ve saygıda kusur etmeyeceğiz. 'Şu şu görüşte, mezhepte, partide' değil, ortak payda Malatya ve insan unsurudur. İnsan olması her şeyin ötesindedir. Bizim hizmet anlayışımız şemsiye gibidir, gökyüzüdür. Bizim hizmetimiz güneş gibidir; nasıl ki gözünü kapatmayan, perdesini örtmeyen güneşin ışığından faydalanıyorsa, bizimde hizmet anlayışımız aynen öyledir. Biz, herkesi kucaklayacağız."

Gürkan, 31 Mart'taki seçimlerin önemine de vurgu yaparak, "Üç dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. Bu üç dönem içerisinde hiç gidip oy istemedim ama bu kez istiyorum. İlk defa oy istiyorum. Malatya'nın birlik beraberliği, eksik olan hizmetlerin bir an evvel insanımızla tanışması için, Malatya'da yolların, trafiğin rahatlaması için, Malatya'da eğitimin daha yüksek seviyeye çıkması için, sağlığın daha iyi bir noktaya gelmesi için, işsizliğin önlenmesi, istihdamın artması için, yeni sanayi siteleri kurmak için istiyorum. İnsanların birbirleriyle kardeşlik hukuku içerisinde, gönül belediyeciliğinin herkesin içselleştirmesi için istiyorum. Güçlü bir şekilde destek verin, inşallah bizde Malatya'yı mazisine layık istikbale hazırlama noktasında sizlerle el ele verelim, Malatya'mıza hizmet edelim. Gönül belediyeciliği destanını Akçadağ, Malatya yazsın istiyoruz. Bütün ilçelerimizin yazdığı bu destanı 81 il ve 81 milyon insan okusun istiyoruz. Gönül belediyeciliği destanını bizler yazacağız, Türkiye okuyacak" şeklinde konuştu. 
 
"ANADOLU TOPRAKLARI DİMDİK DURMAYI GEREKTİRİYOR"
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı. 

Gürkan, buradaki konuşmasında şunları kaydetti: "Bu vatan kolay kurtulmadı. Çanakkale'nin her cephesinde yüz binlerce insanımız bu vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit oldu. Ama bunlardan çok daha önemlisi Milli Kurtuluş Savaşımız ve milli mücadelemizdir. Cumhuriyetimizin kurucularını ve milli mücadelenin kahramanlarını rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyorum. Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu topraklarda sürekli beka hadisesi vardır. Bu coğrafya, çok pahalı bir coğrafyadır. Bir bisiklet düşünün, pedal çevrildikçe bisiklet ayaktadır. İşte Anadolu coğrafyası ve toprakları sürekli hareket, dimdik durmayı, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi gerektiriyor."


"HEKİMHAN, 31 MART'TA DESTAN YAZMAYA HAZIR"
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, daha sonra MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ile birlikte Hekimhanlılarla bir araya geldi. 

Hekimhan insanının demokrat, sevecen olduğunu ifade eden Gürkan, Hekimhanlıların insanlık ilişkilerinin güzel olduğunu belirtti.

Gürkan, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kaldığını kaydederek, "Seçim önemli bir hadisedir. Zaman zaman sizlerinde, bizlerinde duyduğu gibi 'Beka sorunu var mı, yok mu?' ifadeleri var. Türkiye ve Anadolu coğrafyası, pahalı bir coğrafyadır. Her zaman burada dimdik ayakta durmalıyız. Birlik, birlik, dirlik ve düzen içerisinde durmak mecburiyetindeyiz. Farklı fikir, düşünce, ideolojilerimiz o insanlığın zenginliğidir. Serveti ayrımcılık olarak görmek doğru değildir. Bu birliğimizin teminatı olmalıdır. Bu kapsamda 31 Mart'ta yapılacak olan seçim Türkiye ve Malatya açısından önemli, o nedenle 31 Mart'ta Malatya'da AK Parti dememiz gerekir" ifadelerini kulandı.

"SANDIKLARDAN GÜÇLÜ ÇIKMALIYIZ"
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan daha sonra Battalgazi'de vatandaşlarla bir araya geldi.  

Gürkan, Malatya'da Cenabı Allah'ın bir rahmetinin olduğunu belirterek, "Bu rahmet ve bereketi iyi değerlendirmeliyiz. Nasıl değerlendireceğiz, bir kere sandıklardan çok güçlü çıkmalıyız. Sandıklardan güçlü çıkacağız ki eksik hizmetleri tamamlayacağız. Sandıklardan güçlü çıkmak için her türlü ortam hazır. Malatya'da hangi ilçeye giderseniz gidin güzel bir muhabbet var. Bu ülkenin insanları, Malatya için oy istiyorum. Sandıklardan güçlü çıkacağız ve bir destan yazacağız" dedi.

Bakmadan Geçme