Gören'den Pütürge'ye Çıkarma

27.Dönem MHP Malatya Milletvekili A.Adayı İzzet Gören 50 araçlık konvoy ile doğduğu ilçe Pütürge'ye çıkarma yaptı.

Pütürge’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren A.Adayı İzzet Gören,  hemşehrilerinin yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.
27.Dönem  MHP Malatya Milletvekili A.Adayı İzzet Gören ,50 araçlık konvoy ile doğduğu ilçe Pütürge’ye ziyarette bulundu. Malatya’dan 50 araçlık konvoy ile Pütürge’ye A.Adaylık sürecinde ziyaret gerçekleştiren Gören Pütürge’de bir dizi incelemelerde bulunurken, esnaf geziside yaptı.
MHP Malatya Milletvekili A.Adayı  İzzet Gören ve konvoyu Pütürge’de ilk ziyaretini , MHP Pütürge İlçe teşkilatına gerçekleştirdi. Burada MHP Pütürge İlçe Başkanı Ramazan Baytekin yaptığı konuşmada, “Sayın vekilimizi hemşerimizi bağrımıza basıyoruz. Pütürgeliler olarak vekilimize tam destek olacağımızı ve her türlü yardımı gerçekleştireceğimizi belirtmek istiyoruz. Rabbim partimize , il teşkilatımıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
A.Adayı Gören ise, “Doğduğum ilçeme ziyaret gerçekleştiriyorum. Hakikaten sıcak karşılamadan ötürü ilçe teşkilatımıza  vePütürgeli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Koltuk sevdalısı değiliz. Milliyetçi Hareket Partisi kadroları her daim hizmet için var olmuştur ve öylede devam edecektir.Milliyetçi Hareket Partisi Ülkesinin ve Memleketinin bekasını amaç olarak edinmiş. Bu bekanın korunmasını ve sağlanmasını şiar edinmiştir.  Bizim için iktidar olmak bu amacın sağlanması için en önemli araçtır. Ülkemizin ve Milletimizin bekasını korumak ve sağlamak amacıyla bu göreve talip olduk.Dularınızıistiyorum"ifadelerini kullandı.
MHP Malatya A.Adayı İzzet Gören daha sonra esnaf gezisiyle Pütürge ilçesi ziyaretlerine devam etti. Gören, Pütürge Belediyesi, İlçe Emniyet ve Kaymakamlığı da ziyaret ederek, bir dizi istişarelerde bulundu. A.Adayı Gören Pütürgeli hemşerileri tarafından konvoyla Malatya’ya uğurlandı.

Bakmadan Geçme