Halk Bankası Genel Müdürü Arslan'dan Keskin'e ziyaret

Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı şevket keskin'i ziyaret etti.

Halk bankası Genel Müdürü Osman Arslan’a ziyareti için ve Malatya’ya bölge müdürlüğü kazandırılmasından dolayı teşekkür eden MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Kendileri de bir tarafı Malatya’dır. Malatya’ya her zaman destek vermiştir, esnaf ve sanatkarın yanında olmuştur. Kendilerini bankacılık sektöründe  iyi bir bürokrat ve iyi bir insan olarak tanıyoruz.  Halk Bankası bölge Müdürlüğü’nün Malatya’ya kazandırılmasından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.  Malatya’nın böyle bir oluşama ihtiyacı vardı.” dedi.
Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, “Malatya’ya her geldiğimizde size uğramamak olmuyor. Malatya denilince sadece kayısı değil birçok güzellik akla geliyor. İnsanı da güzel, iş dünyası da heyecanlı, dinamik. Malatya tarihi ve kültürü ile çok önemli bir kentimiz. Türkiye için de önemli. Terörün hiçbir zaman bulaşamadığı bir ilimizdir Malatya. Burada esnaflarımız başta olmak üzere iş dünyasının çok önemli katkısı olduğunu düşünüyoruz.” dedi.
Arslan şunları söyledi, “Bu yıl bankamızın 80’inci yılını kutluyoruz. Halk Bankası da 80 yıldır esnafla, KOBİ’lerle birlikte büyüdü. Esnafı büyütürken bir taraftan kendisi de büyüdü. Karşılıklı, bu ilişki bu sevda yıllarca devam etti, bugünlere kadar geldik. İnşallah bundan sonra da güçlü bir şekilde Halk Bank başta esnaf ve KOBİ’leri destekleme misyonuna bağlı kalarak güçlü şekilde faaliyetlerine devam edecektir.  Türkiye genelinde esnaflara kullandırılan kredi bakiyesi 153 milyon lira iken bugün geldiğimizde noktada 28 milyar TL’ye ulaşmıştır, bu kredi bakiyesi. Oysa son 15 yılda 80 milyarın üzerinde kredi kullandırıldı.  Son 15 yılda 80 milyarlık bir destek sağlanmış 1 milyon 700 bin esnafa. Ortalama 45-50 bin TL ile esnafımız hem ayakta kalmış, hem ekonomiye destek olmuş, hem de sosyal adaletin, sosyal barışın korunması ve geliştirilmesine de çok önemli misyon üstlenmiştir. Biz de Halk Bankası olarak böyle bir sürecin içinde olmaktan da büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz.”
Bölge müdürlüğü bayram sonrası
Halk Bankası Bölge Müdürlüğü’nün Ramazan Bayramı sonrasında hizmete gireceğini belirten Arslan, “Malatya’da daha önemli adımlar atmak için Malatya’da bir yönetim organizasyonel değişikliğine giderek, Malatya’da bir bölge müdürlüğünü kurma kararını aldık. İnşallah bayramdan sonra bölge müdürlüğümüz kurulmak suretiyle yerel anlamda işler daha hızlı gidecek, dosyaların bekleme süresi kısalacak, esnaf ve müşteri ziyaretlerimiz çok daha sık yapılacak ve sıkıntılar yerinde dinlenecek. Bu da önemli bir adam. Gerekirse Malatya’da yeni şubelerde açabiliriz. Malatya’da Organize Sanayi Bölgesi’nde bir banka şubesinin olmadığını öğrendik, hemen çalışmalara başlayıp Organize Sanayi Bölgesinde şubemizi de kısa bir süre sonra devreye sokacağız.  Bölge müdürlüğü ve yeni şubemizle birlikte Malatya’ya daha çok kredi vereceğiz.” diye konuştu.
Keskin, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’a taze ve kuru kayısı hediye etti. Arslan ise Keskin’e kahve fincan takımı hediye etti.

Bakmadan Geçme