Halkbank Bölge Koordinatörü Yediyıldız'dan Teskomb'a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde alınan bir kararla kurulan ve Halkbank Malatya Bölge Koordinatörlüğüne atanan Metin Yediyıldız'dan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri ( TESKOMB ) 21. Bölge Birliğine ziyaret gerçekleştirdi.

TESKOMB Bölge binasında gerçekleştirilen ziyarette Malatya'ya yeni kurulmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür eden TESKOMB Bölge Başkanı İsmet Bayram " Halkbank bölge müdürlüğünün Malatya da açılması için yıllardır bir mücadelemiz olmuştu. Nihayet Girişimlerimiz sonucu Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkçi, AK Parti Genel Başkan yardımcımız Öznur Çalık, Halk Bankası Genel Müdürümüz Sayın Osman Arslan'ın katkılarıyla Malatya da Halkbank Bölge müdürlüğü faaliyete geçti.
Burada Malatya'nın yanı sıra Esnafımız ve Sanayicimiz karlı çıktı. Her yönüyle en güzel şekilde hizmetleri alacaklardır. Bölge Koordinatörlüğüne atanan Sayın Metin Yediyıldız'a yeni görevinde başarılar temennisiyle yapacakları güzel çalışmalardan dolayı hayırlı olsun diyorum.
Bu gün Nasıl ki Çiftçimizin Ziraat Bankası var ise Esnafımızın Bankası da Halk Bankasıdır. Birlikte el ele vererek güzel çalışmalar içerisinde esnaf ve sanayicimize katkılar sunacağımıza eminim. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Halkbank Malatya Bölge koordinatörümüz sayın Metin Yediyıldız'a esnaflarımız adına hoşgeldin diyorum.
Halk Bankası Bölge Koordinatörü Metin Yediyıldız ise " Esnaflarımızla bundan sonra daha iç içe sizlerin sayesinde olacağız. Bölge olarak 5 ile hizmet veriyoruz. Malatya’mıza, esnafımıza, Kobilerimize, herkese hayırlı uğurlu olsun. İnşallah birlikte daha iyi hizmetler yapacağız.”

Bakmadan Geçme