Hatay Arsuz'da trafik kazası

Hatay'ın Arsuz ilçesinden İskenderun istikametine gitmekte olan direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atan otomobilin sürücüsü Hatice Kurt, hurdaya dönen araçtan hafif sıyrıklar ile kurtuldu. Eşini arayıp 'Kaza yaptım. Önümdeki araç beni sıkıştırdı. Arabamız çok kötü' diyerek gözyaşı döken kadın sürücüyü çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Hatay’ın Arsuz ilçesinden İskenderun istikametine gitmekte olan direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atan otomobilin sürücüsü Hatice Kurt, hurdaya dönen araçtan hafif sıyrıklar ile kurtuldu. Eşini arayıp ’Kaza yaptım. Önümdeki araç beni sıkıştırdı. Arabamız çok kötü’ diyerek gözyaşı döken kadın sürücüyü çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Edinilen bilgilere göre, Hatice Kurt yönetimindeki 31 UT 252 plakalı otomobil, Arsuz – İskenderun karayolu Şirinnar kavşağı mevkiinde plakası öğrenilemeyen bir minibüs tarafından sıkıştırıldı. Sıkıştırma sonrası direksiyon hakimiyetini kaybeden Kurt, önce refüje çarptı, ardından ise aracıyla takla atarak diğer şeride geçti.

Can havliyle otomobilin arka camından kendisini dışarıya atan Kurt, olayın şokunu atlatamadan vatandaşların uzattığı cep telefonu ile hemen eşini aradı. Gözyaşları içerisinde eşine telefonda ’Kaza yaptım. Önümdeki minibüs beni sıkıştırdı. Arabamız çok kötü’ diyen Kurt’u çevrede kazayı gören vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza yerine yakın olan Hatice Kurt’un kayınbabası da gelinine, “Cana gelmesin sen iyisin ya” diyerek gelinini sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza nedeniyle kapanan karayolunu emniyet ekipleri kontrollü şekilde tek yönlü açarken daha sonra ise yol kaza yapan aracın çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme