Hayvan Sağlığı Alanında Koruyucu Hekimlik konferansı verilecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayvancılıkla uğraşan çiftçilere yönelik 'Hayvan Sağlığı Alanında Koruyucu Hekimlik' konulu bir konferans düzenlenecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayvancılıkla uğraşan çiftçilere yönelik ‘Hayvan Sağlığı Alanında Koruyucu Hekimlik’ konulu bir konferans düzenlenecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, fiziki belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra tarım ve hayvancılık alanında da yoğun çalışmalar sergiliyor. Bu kapsamda hayvancılık yapan çiftçilere, hayvan sağlığı konularında tedavi yöntemine gitmekten ziyade, koruyucu tedbirler alma bilincinin verilmesi amacıyla ‘Hayvan Sağlığı Alanında Koruyucu Hekimlik’ konulu bir konferans düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından 1 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da Şehit Astsubay Ömer Halisdemir konferans salonunda, düzenlenecek olan konferansa konuşmacı olarak, Türkiye’de bu alanda söz sahibi kişilerden biri olan Veteriner Hekim Tahir Selçuk Yavuz katılacak.

Konferansa, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricileri, birlik üyeleri, muhtarlar, ziraat odaları, ziraat okulu öğrencileri, veteriner hekimler ve besiciler ile vatandaşların davet edildiği belirtildi.

Bakmadan Geçme