HÜDA PAR Malatya İl Yönetiminden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı İlker Dönmezer ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ettiler.

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı İlker Dönmezer, Anadolu Basın Birliği Dernek ziyaretinde, parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Dönmezer, Birkaç gün içinde HÜDA PAR Malatya İl yönetimi olarak aday tanıtım programı yapacaklarını dile getirdi.
HÜDA PAR Malatya İl Başkanı İlker Dönmezer, Bizler yeni yönetim olarak seçildik ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışmaktayız dedi. Başkan Dönmezer, bizler yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaretlerimize başladık dedi. Dönmezer, Bu gün ziyaretimizi Anadolu Basın Birliğini ziyaret ettik ve bu ziyaretlerimiz devam edecektir.
Başkan Dönmezer, 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Milletvekili seçimlerini sağlıklı bir şekilde yapılmasını cenabı Allahtan dileriz dedi.24 Haziranda yapılacak seçimler İlimiz ve Ülkemiz için inşallah hayırlı olur dedi.
HÜDA PAR Malatya İl Başkanı İlker Dönmezer, Bizler Malatya’mızın basınını yakinen takip ediyoruz. Malatya’mızda güçlü bir basın görüyoruz. Tüm basın çalışanı kardeşlerimize kolay gelsin diyerek çalışmalarında başarılar diliyorum. Bugün Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ettik ve bizleri kabul eden başta dernek başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına, Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.
Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ, HÜDA PAR Malatya İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, Derneğimizi ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.
Başkan Dağ, HÜDA PAR’ın Çalışmalarını yakinen takip edenlerden biri olarak çalışmalarınızı takdir ediyorum. HÜDA PAR’ın Doğu Anadolu’da çok önemli bir yerde olduğunu ve yine çok önemli çalışmalardabulunduklarını görüyoruz. İnşallah bu çalışmalar Malatya’mızda ve yine diğer illerde olur ve bizlerde basın olarak destek oluruz.24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27.Milletvekili seçimleri Malatya’mız için ve Ülkemiz için hayırlı olur. Yapılacak bu seçimlerin Ülkemize barış ve huzur getirmesini Cenabı Allahtan diliyorum ve inşallah hayırlı olur dedi.

Bakmadan Geçme