İcadiye Mahalle Sakinleri Kültür ve Şehir Turunda

Elazığ Belediyesi'nin şehrin tarihi, turistik ve görülmeye değer tabiat güzelliklerini tanıtmak ve yerinde keşfetmek amacıyla düzenlediği 'Kültür ve Şehir Turları' devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nin şehrin tarihi, turistik ve görülmeye değer tabiat güzelliklerini tanıtmak ve yerinde keşfetmek amacıyla düzenlediği "Kültür ve Şehir Turları" devam ediyor.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği "Kültür ve Şehir Turları", Elazığ Belediyesi’ne ait özel ve konforlu araçlar ile mahalle muhtarlarıyla koordineli bir şekilde sürdürülüyor.

Kültür ve Şehir Turları kapsamında İcadiye Mahallesi sakinleri geziye katıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İcadiye Mahallesi Muhtarı İrfan Gözvur, Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan hizmetleri yerinde görme imkânı bulduklarını ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatlarıyla gerçekleştirilen gezi turları memnuniyet verici. Mahalle sakinlerimiz hem şehrimizin güzelliklerini yerinde görme imkanına kavuşuyor, hem de ilimize yakın yerlere giderek güzel bir gün geçiriyorlar. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Kültür ve Şehir Turları’na katılan vatandaşlar ise yaptıkları açıklamada, kendilerine böylesi bir imkanı sunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme