İYİ Parti'den İtfaiye'ye Ziyaret

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı ve yönetim kurulu, 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası münasebetiyle Malatya İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu'na ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı ve yönetim kurulu, 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası münasebetiyle Malatya İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Yağlıcı gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren ve zora düşen her canlının yardımına koşan personeli tebrik etti.Yağlıcı, “İtfaiye personelimiz şehrimizde yangın, trafik kazaları ve doğal afet gibi durumlara hızla müdahale ederek vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor. İtfaiye ekiplerimiz zorlu ancak bir o kadar da hayati bir görevi yerine getiriyor. Zorda kalan her canlının imdadına yetişen başta belediyemiz itfaiye personelimiz olmak üzere tüm kahraman itfaiye personelinin İtfaiye Haftasını kutluyorum. Görevini icra ederken hayatlarını kaybeden tüm kahraman itfaiye şehitlerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İtfaiye daire başkanlığının faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Bakmadan Geçme