KADEM Malatya İl Temsilciliğinden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya İl Temsilcisi Mehtap Pekel ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya İl Temsilcisi Mehtap Pekel ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

KADEM Malatya İl Temsilcisi Mehtap Pekel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Cinayete ve şiddete maruz kalan kadınlarımız açısından, kadınlarımızın özgüveni açısından kadınların demokrasi derneğinin olması ayrıca bir güvencedir” dedi.

KADEM Malatya İl Temsilcisi Mehtap Pekel ziyarette, “ KADEM, ülkemizin ekonomik, siyasi ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için girişimci, çalışkan ve nitelikli kadınlarımıza ekonomik ve sosyal ve siyasi katkı sağlamak için çaba gösteren sivil toplum kuruluşudur. Amacımız bütün dünya kadınları için güvenli ve onurlu bir hayat. Bu yönde çaba sarf ediyoruz. Sloganımız her zaman ‘yaratılışta eşitlik, sorumlulukta adalet.’ Bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Başkanımızın bizlere yaptıkları desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

KADEM Malatya İl Temsilcisi Mehtap Pekel ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını ifade eden Başkan Gürkan, “ KADEM’in hem Türkiye’de hem de Malatya özelinde yaptığı çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Özellikle kadınlarımızın girişimcilik yönlerinin ortaya çıkarılmasında, sosyal aktivitelerde bulunmaları noktasında ve belediye ile ilgili ortak çalışmalar esnasında bizimle birlikte çalışmışlardır. Bu anlamda KADEM’in değerli başkanına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın cinayete kurban gitmeleri ve şiddete maruz kalmaları, kadının kendine olan özgüveninin gelişmesi açısından kadınların demokrasi derneğinin olması kadınlarımız için ayrıca bir güvencedir. KADEM’de bu anlamda ülkemizin kadınlarının demokrasi bilincinin artırılması noktasında, sosyal aktivitelerinin geliştirilmesi noktasında, kültürel faaliyetlerinin geliştirilmesi noktasında büyük görevler ifa ediyorlar. Büyükşehir belediyesi olarak geçmişte de KADEM ile ortak çalışma örneğini sergiledik. Bu dönemde ve gelecekte de paydaş olma olgusunu devam ettireceğiz. KADEM yönetiminin çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bülten

Bakmadan Geçme