KADEM Vakfı Tarım İl Müdürü Macit'i Makamında Ziyaret Etti

KADEM (Kadın ve Demokrasi) Vakfı Malatya İl Temsilcisi Betül Dürgen ve Vakfın Toplumsal Farkındalık Komisyonu Malatya Tarım İl Müdürü Tahir Macit'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette kısa bir açıklama yapan KADEM Vakfı Malatya İl Temsilcisi Sayın Betül Dürgen, "Fidanlarımıza kıymayın sloganıyla yola çıkarak kadın cinayetlerine ve çocuk istismarlarına tepkimizi dile getirmek için bir orman oluşturmak istiyoruz. İnşallah açılışına Emine Erdoğan hanımefendiyi de davet edeceğiz. Böylelikle toplumda bir farkındalık uyandırmak ve insanlarımızı bilinçlendirmek istiyoruz. Bu konuda Sayın Müdürümüzle istişarelerde bulunduk. Desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. "dedi.

Ziyaret ’den memnuniyet duyduğunu dile getiren Malatya Tarım İl Müdürü Tahir Macit, KADEM heyetine teşekkür etti.  İl Müdürü Macit, "KADEM Vakfı olarak toplumsal farkındalık yaratmak için çok güzel bir düşünceyle hatıra ormanı yapmak istemenizi takdirle karşılıyorum. Sivil Toplum Kuruluşları, Vakıflar ve Dernekler toplum bilinci oluşturmak için bu tür etkinlikleri yapmalı ve sürdürmelidir. Biz de kurum olarak böyle girişimlerde bulunan tüm kurum ve kuruluşların yanında olacağız ve gerekli desteği vereceğiz. “dedi.
 

Bakmadan Geçme