Kadın Kolları'ndan Şehit Ailelere Ziyaret

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek ve yönetimi şehit ailelerine ziyaret etmeye devam ediyor.

Şehit ailelerine ziyaret'e eski MYK Üyesi Saime Palancıoğlu ve MHP Malatya eski Kadın Kolları Başkanı Emine Ulaş'da katıldı.

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı şehit Mürsel Karataş’ın ağabeyi Hasan Yalçın Karataş’ı ziyaret etti. Ziyarette kadın kolları başkanı Selma ÇİÇEK “ Varlığını Türk varlığına armağan edenlerin partisi MHP’nin kuruluş yıl dönümü sebebiyle aziz şehitlerimizin ailelerini ziyaret edip, helallik almak istedik. Şehidimizin bize emanet ettiği davaya ve partimize gecemizi gündüzümüze katıp hizmet edeceğimize Allah’a sizlerin huzurunda söz veriyoruz. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Sizlerin isteğini emir telakki ederiz. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun.”diye konuştu.

Şehidin ağabeyi Hasan Yalçın Karataşa  Kur’an-ı Kerim ve bayrak hediye edildi. Karataş, yeni yönetimi tebrik ederek, davaya her zaman sadık olduklarını ve sadık kalacaklarını söyleyerek, davamızın hizmetindeyiz dedi. Ardından Şehidimiz Mürsel Karataş’ın mezarını ziyaret edilip, ruhuna dualar okunarak hediye edildi.

Kadın Kolları daha Sonrasında ülkücü şehit Ramazan Yüksel’in şehadete erdiğinde henüz 6 aylık olan biricik tek kızı Sultan Yüksel Korkmaz’ı evinde ziyaret etti. Sultan Yüksel Korkmaz’a Kur’an-ı Kerim ve bayrak hediye edildi. Sultan Yüksel, bu ziyaret karşısında duygu dolu anlar yaşayarak  hem Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı R.Bülent Avşar'a  hem de kadın kollarına teşekkür etti. Yüksel “ Babamın uğruna canını verdiği davamdan ömrümün sonuna kadar vazgeçmeyeceğim!” diyerek davamızı desteklediğini açıkladı.

Bakmadan Geçme