Karşıyakalılar tavla turnuvasında buluştu

Karşıyakalıları kültürel ve sportif farklı etkinliklerde buluşturan Karşıyaka Belediyesi, Tay Park'ta tavla turnuvası düzenledi. Keyifli vakit geçirmek isteyen 84 kişi turnuvaya katılarak kozlarını paylaştı.Karşıyaka Belediyesi, kültürel...

Karşıyakalıları kültürel ve sportif farklı etkinliklerde buluşturan Karşıyaka Belediyesi, Tay Park’ta tavla turnuvası düzenledi. Keyifli vakit geçirmek isteyen 84 kişi turnuvaya katılarak kozlarını paylaştı.

Karşıyaka Belediyesi, kültürel ve sportif etkinliklerin yanı sıra, vatandaşların keyifli vakit geçirmesi için Tavla Turnuvası düzenledi. Belediye şirketi Kent A.Ş.’nin organize ettiği etkinlik, Mavişehir’deki Tay Park’ta gerçekleştirildi. Tavlada iddiasını ortaya koyan 84 vatandaş katıldı.

Dereceye girenlere belediye tesislerinde kullanılmak üzere yemek çeki hediye edildi. Turnuvaya katılanlar, hem dayanışmanın hem de keyifli vakit geçirmenin ayrıcalığını yaşadı. Turnuvanın geleneksel hale getirileceği belirtildi.Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyaka Belediyesi olarak yine farklı bir etkinliğe imza atıyoruz. Günlük hayatın ciddiyetinin yanında, keyifli vakit geçirmek de bizim hakkımız. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Tavla; zekanın kullanımı, doğru ve zamanında hamle kabiliyeti ile yaşamın bir yansımasıdır. Daha huzurlu ve güzel günleri de birlikte yaşamak dileğiyle. En kötü günümüz böyle olsun” dedi.

Bakmadan Geçme