Kasaplar Odası Başkan Adayı Küçer Hizmete Talibim

Sektörün en tecrübeli isimlerinden biri olan Malatya Kasaplar Odası Başkan Adayı Yusuf Küçer Destek sizden Hizmet Bizden' diyerek yapılacak seçimlerde hizmete talip olduğunu belirtti.

Sektörün en tecrübeli isimlerinden biri olan Malatya Kasaplar Odası Başkan Adayı Yusuf Küçer Destek sizden Hizmet Bizden” diyerek yapılacak seçimlerde hizmete talip olduğunu belirtti.
Malatya’nın önemli eşraflarından Malatya Kasaplar Odası Başkan Adayı Yusuf Küçer” Ben değil biz anlayışıyla Malatya Kasaplar Esnaf odası Başkanlığına talip oldum. İçinizden birisi olarak sektörümüzün sorun ve sıkıntılarını çok iyi bilenlerdenim.
Yeni dönemde İnşallah sizlerin desteğiyle oluşturacağımız yönetim kurulumuzla sizlerle istişare ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben değil biz anlayışının hakim olacağı yeni dönemde Oda yönetimi olarak et fiyatlarındaki sıkıntılar, Kesim ücretlerinin düzenlenmesi, girdi maliyetlerinin azaltılması vs. gibi daha bir çok sıkıntıları çözmek için çalışacağız.
Bizzat bu işi yapan insanlardan biri olarak kasaplık mesleğinin sorunlarının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bu problemleri yerel yönetimlerle, sivil toplum kuruluşlarıyla, meslektaşlarımız ve odamızın paydaşlarıyla birlikte iyi ilişkiler kurarak çözeceğime inanıyorum
Çözülemeyecek sorunumuz yok. Ortak akılla hareket ederek sıkıntıların üstesinden gelerek Korsan kasaplığı önleyeceğiz, Esnaflarımıza sahip çıkarak alın terlerinin kaybolmasına müsaade etmeyeceğiz.
Esnaflarımız arasında birlik ve beraberliği sağlamak, güçlü bir dayanışma sağlamak, onların sorunlarını çözüme kavuşturma, daha kaliteli hizmet sunmak için aday oldum. Destek sizden Hizmet bizden.”

Bülten

Bakmadan Geçme