Kaybolan kayınbiraderini ararken vurularak yaşamını yitirdi

Gaziantep'te kaybolan kayınbiraderini arayan bir kişi, tartıştığı aile yakınlarının silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.İddiaya göre, 40 yaşındaki Ertuğrul Oğuz, gün boyu eve gelmeyen ve telefonlarına cevap vermeyen kayınbiraderi...

Gaziantep’te kaybolan kayınbiraderini arayan bir kişi, tartıştığı aile yakınlarının silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, 40 yaşındaki Ertuğrul Oğuz, gün boyu eve gelmeyen ve telefonlarına cevap vermeyen kayınbiraderi Ali Ş.’yi aramak için Serinevler Mahallesi Havayolu üzerindeki S.Ç.’nin evine gitti. Ertuğrul Oğuz ile kapıyı açan ve kayınbiraderi Ali Ş.’nin nikahsız yaşadığı eşi olduğu ileri sürülen S.Ç.’nin erkek kardeşleri ile arasında kavga çıktı. S.Ç.’nin kardeşleri Oğuz ve kayınbiraderlerine tabanca ile ateş etti. Kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşun Ertuğrul Oğuz’un göğsüne isabet etti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürülen Oğuz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Oğuz’un cesedi otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.Öte yandan polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme