Keskin mazbatasını aldı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB)  genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Şevket Keskin, seçim kurulunda mazbatasını aldı.

Keskin, “Doğru bildiklerimizi her zeminde ve her platformda ifade etmekten asla çekinmeyeceğiz.” dedi.

Geçtiğimiz 1 Mayıs günü gerçekleşen ve yeniden MESOB Başkanı seçilen Keskin, Battalgazi İlçe Seçim Müdürü Gürsel Dursun’dan mazbatasını aldı.

Keskin, “Malatya esnaf ve sanatkar camiasına çok teşekkür ediyorum. Tüm saldırı ve algı operasyonlara rağmen esnafımız boyun eğmedi ve dimdik durdu. Esnaf ve Sanatkarlar Odalarının 1 Ocak’ta başlayan seçim süreci huzur içinde ve sıkıntısız bir şekilde sona ermiştir. Kendi içinde birlik olan esnaf ve sanatkarımız toplumunda birlik ve beraberliğine katkı sunmaya, ülkemizin temel taşı olmaya devam edecektir.” dedi.

Keskin, “MESOB olarak hem esnaf ve sanatkarımızın sorunlarına çözüm önerileriyle sahip çıkıp takibini yapacağız, hem de Malatya’mızın temel sorunlarının çözümüne katkı sunmaya devam edeceğiz. MESOB olarak gündeme getirip takibini yapmış olduğumuz çok sayıda projemiz hayata geçirildi. Bundan sonra da hem esnafımız, hem de Malatya’mız için proje geliştirmenin gayreti içinde olacağız. Bizim mücadelemiz; esnafımızın yarını bugünden daha yaşaması ve Malatya’nın da huzurlu bir kent olarak daha iyi noktalarda olması içindir. Doğru bildiklerimizi her zeminde ve her platformda ifade etmekten asla çekinmeyeceğiz. MESOB, dün olduğu gibi bugün de, yarında yerli ve milli duruş sergilemeye, milli iradenin yanında yer almaya devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme